Kampens spiller og kampens højdespringer hos Silkeborg-Voel blev Ann Grethe Nørgaard. Her sammen med en repræsentant fra SPAR NORD og Bente Aarøe.

Ann Grethe Nørgaard sagde farvel og tak med otte mål og en sejr over Horsens på 31-25 Allerede i første halvleg brillerede hun med fem mål.
Hun var ligeledes sikkerheden selv på alle sine tre straffekast.
Efter kampen blev hun hyldet efter alle kunstens regler, og der var både smil og tårer og stående klapsavler fra publikum.

Holdene fulgtes pænt ad i de første 30 minutter. Det lykkedes dog Silkeborg-Voel at få et par tre-målsføringer undervejs , inden første halvleg sluttede med stillingen 15-13.
Længe førte Horsens med 4-6, men fra stillingen 6-7, scorede Eira Aune to gange, Line Skak en gang og Ann Grethe Nørgaard med et flot vip til 10-7. Det var også Eira Aune og AG, der sørgede for den anden tremålsføring på 15-12 kort før pausen.

Men AG var ikke alene om at yde en god præstation. Både Eira Aune , Helene Kindberg og Lea Hansen stemplede ind. Det samme gjorde de to målvogtere. Fuilippa Idéhn stod første halvleg med en redningsprocent på 32. Hun startede også anden halvleg, blandt andet med en scoring i et tomt Horsens-mål. Stine Bonde kom på banen otte minutter efter pausen og stod med den imponerende redningsprocent på 47.

Alt i alt blev det en god afslutning på sæsonen, hvor holdet sluttede på en tredjeplads i slutspilspuljen efter Team Esbjerg og Herning-Ikast.

Silkeborg-Voel sagde  farvel til ialt fem spillere.
Det er Ann Grethe Nørgaard, der stopper som spiller. Lea Hansen og Louise Ellebæk skifter til den nyoprykkede ligaklub Sønderjyske, mens Julie Jensen ikke har fået forlænget sin kontrakt og endnu ikke har afgjort sin håndboldfremtid. Desuden er det afskedskamp for Anna Lillesø, der ikke har oplyst noget om sin fremtid.
Også assistenttræner Ole Jensen sagde farvel med kampen mod Horsens. Der var blomster til alle.
Kampens spiller hos Horsens blev Nina Dano.

BAMBUSA Kvindeligaen, slutspil
Silkeborg-Voel – Horsens EH – (-)
Målscorere for Silkeborg-Voel: Ann Grethe Nørgaard 8(3), Helene Kindberg 7, Eira Rune 5, Lea Hansen 5, Mathilde Kristensen 3, Line Skak 2, Filippa Idéhn 1
Målscorere for Horsens EH: Kristin Thorleifsdottir 7, Nina Dano 6, Laura Damgaard 6, Anne Sofie Filtenborg 1, Majbritt Toft Hansen 1, Christina Pedersen 1, Frederikke Guldmark 1, Susanne Madsen 1, Marie Mose Vestergaard 1
Udvisninger: Line Skak, Silkeborg-Voel, Ane-Sofie Filtenborg og Laura Damgaard; Horsens
Stillinger undervejs: 0-2, 4-4, 4-6, 6-7, 10-7, 10-10, 13-11, 15-12, 15-13, 17-13, 18-14, 19-18, 21-20, 21-22, 26-25, 31-25: