33-årige Stine Bonde har sat sin underskrift på en ny etårig aftale med Silkeborg-Voel KFUM. Det betyder, at hun går ind til sin niende sæson som spiller i klubben, hvilket er mere end nogen andre i den nuværende seniortrup, hvis man ser bort fra Natasja Andreasen og Maja Laursen, der også har spillet ungdomshåndbold i klubben.

Det er altså efterhånden mange år siden, at Stine Bonde skiftede hallerne i Randers HK ud med JYSK arena, og det er ikke noget hun har fortrudt: ”Jeg holder meget af Silkeborg-Voel KFUM, som jo er blevet den klub, hvor jeg nu har spillet i størstedelen af min seniorkarriere. Vi har gode værdier og en stærk kultur, samtidigt med at vi bliver ved med at bevise, at vi kan være med i toppen af rækken. Jeg glæder mig derfor også rigtig meget til det slutspil, som vi nu er en del af”, udtaler en glad Stine Bonde.

For cheftræner Jakob Andreasen har det været vigtigt at kunne forlænge aftalen med holdets mest rutinerede spiller: ”Jeg vil ikke tøve med at sige, at Bonde har en rigtig afgørende rolle på vores hold. Hun er med sin erfaring vigtig for de unge. Når hun er på banen beviser hun, at hun besidder et rigtig højt topniveau, hvilket vi bl.a. inden for den seneste tid har fået set i hjemmekampene mod Team Esbjerg og Viborg HK.  Det er efterhånden en sjældenhed med spillere, der er i ni sæsoner i samme klub, og også her er Bonde noget særligt i vores klub”.

Stine Bonde er indtil videre noteret for en redningsprocent på 33,2 % i denne sæson i Bambusa Kvindeligaen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com