Jakob Andreasen har stort set ikke talt om gratis kampe, siden vi for snart tre måneder siden var på vej til Odense til årets første kamp. Siden har cheftræneren indset, at hans hold kan slå alle, og at en plads i slutspillet pludselig var inden for rækkevidde. I aften kan pladsen sikres. Læs her, hvordan Jakob Andreasen ser på aftenens skæbnekamp:

For godt 11 uger siden stod vi foran vinterpremieren ude mod Odense Håndbold. Jeg brugte ord som en gratis kamp, svær opgave og satte et succeskriterie op om, at vi skulle forsøge at drille det fremadstormende fynske hold.

Vi endte med at vinde den kamp med hele ti mål. Det havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os var muligt, men en ekstremt stærk defensiv indsats og samtidig vellykket angrebs- og kontraspil gjorde kampen til vores fra første til sidste fløjt. Den kamp var et godt eksempel på både hvor tæt ligaen er i år, men også på, hvor langt vi kan nå med det her hold, når vi spiller sammen og stoler på hinanden.

Siden har vi øget vores chance for at få forlænget sæsonen med to eller flere kampe betydeligt, og pludselig har vi muligheden for at gøre det arbejde, vi begyndte i Odense, færdigt mod netop Odense og på hjemmebane foran alle jer fantastiske publikummer.

Jeg regner ikke med, at vi vinder med ti mål igen i dag, men kan vi spille op til det niveau, vi har set i størstedelen af kampene siden nytår, så er det heller ikke helt umuligt at udnytte hjemmebanefordelen og vinde kampen.

Vi er godt kørende på mange pladser for tiden, og især Louise Lyksborg har imponeret siden årsskiftet og er den mest scorende højrefløj i ligaen i 2017 med 34 mål på ni kampe. Derudover er hun en utrolig vigtig spiller for os defensivt, hvor hun er god til at drille modstanderne og erobre deres bolde.

Også vores to målvogtere har haft sin del af ansvaret i vores seneste mange sejre, hvor både Stephanie Andersen og Stine Bonde ofte gør det til en fornøjelse for markspillerne at dække godt op.

I håndbold er det den sidste del af kampen, der er den vigtigste, og det er evnen til at spille sejren hjem til sidst, der gør forskellen i en sport som denne, hvor vi eksempelvis i seneste kamp vendte 7-15 til 19-18 i løbet af ca. 15 minutters spil. Når det er sagt, så har vi også oplevet flere gange, hvor vigtigt det er at komme godt fra start og få et godt forspring i første halvleg. Det giver plads til at lave enkelte fejl efter pausen, hvor mod-standeren ofte vil forsøge sig med nye metoder for at vende kampen.

I dag skal vi både komme godt fra start og godt i land. Odense kommer med alt, hvad de har for at få revanche for kampen i januar og for at sikre deres femteplads.

Så kære publikum: Vi ses i JYSK arena klokken 18.30, så vi kan holde en ordentlig fest senere.

God kamp.

Jakob Andreasen.

Der er fortsat få siddepladser tilbage, så har du endnu ikke købt din billet, så skynd dig ind på billetsalg.dk og køb din billet nu. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com