Andrea West Bendtsen har i denne sæson mest været benyttet i forsvaret, men i kampen mod Ajax blev der også mulighed for at se hende i aktion i angrebet, og her kvitterede hun med tre mål, hvor bolden virkelig blev banket ind.
– Jeg er altid glad for at få lov til at spille og være med i begge ender af banen, og det er rart at lykkes med nogle af mine ting. MEN jeg ville gerne have byttet det væk for en sejr i aften, siger Andrea West Bendtsen.
Hun ærgrer sig over det uafgjorte resultat.
– Da vi er foran med seks mål midt i anden halvleg, fumler vi i angrebet og laver for mange fejl. I stedet skulle vi have haft momentum. Vi bør lukke kampen, da vi fører med de seks mål, siger Andrea West Bendtsen.

Samler ind til klubben
Hun er en af de spillere, der virkelig har villet gøre noget i den situation, som klubben er i økonomisk i øjeblikket. Hun har derfor startet sin egen indsamling.
– Jeg blev ked af det, chokeret og trist, da det kom frem. Jeg ville bare gøre noget, og jeg er glad for at kunne hjælpe, selv om klubben prøve at passe på os spillere.
– Men jeg er så glad for den opbakning, jeg har mødt, og at jeg er kommet helt op på 75.000 kr i min indsamling, siger Andrea West Bendtsen.