PRESSEMEDDELELSE

Silkeborg-Voel KFUM er glad for at meddele, at Andrea West Bendtsen har forlænget sin kontrakt med klubben. Efter sommerferien vil fans fortsat kunne nyde hendes optræden i JYSK Arena for barndomsklubben. I en alder af 24 år har Andrea allerede seks år i ligaen og repræsentation for diverse danske ungdomslandshold.
Direktør Jakob Andreasen udtaler:
“Vi ønsker en fortsat udvikling med vores unge hold, og Andrea er en nøgleprofil både i angrebet og forsvaret. Hun udgør en krumtap i vores DNA, og det har derfor været ekstremt vigtigt for os at forlænge aftalen med Andrea. Silkeborg-Voel er forankret lokalt, og vores målsætning er at have 50% af vores spillere fra egen avl. Derfor er det med stolthed, at vi kan meddele Andreas forlængelse i dag.”
Andrea West Bendtsen udtaler:
”Silkeborg-Voel KFUM er min barndomsklub, og det betyder meget for mig at kunne fortsætte her og samtidig at bidrage til klubbens udvikling. Jeg tror på vores projekt og synes, holdet har et kæmpe potentiale. Det viser vi især prøver på i øjeblikket, og derfor var det ikke svært at tage beslutningen om at forlænge med klubben.
Aftalen mellem Silkeborg-Voel KFUM og Andrea West Bendtsen gælder for den kommende sæson, og klubben ser frem til at fortsætte samarbejdet med den erfarne lokale profil.
Andrea West Bendtsen er sponsoreret af HOLDEN EL.

For yderligere information og pressekontakt, kontakt venligst
Jakob Andreasen: 40754747

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com