Han er selv i tvivl om, hvor mange sæsoner han har stået i spidsen for Silkeborg-Voels kvindeligahold, men når frem til at det nok er 17. sæson han tager fat på som cheftræner. Jakob Andreasen glæder sig til endnu en sæson for de grønne, og det med at motivere sig selv er ikke noget problem, fastslår han.

“Det er vel kun Erik Veje der har været tæt på, at have så mange sæsoner for det samme hold, men med ham ude af billedet, så har jeg vist rekorden”, kommer det storsmilende fra Jakob Andreasen og fortsætter:
“Det er ikke svært at motivere sig, fordi der er så mange øjne der hviler på mig, og har meninger om det jeg foretager mig, og hvorfor vi præsterer eller ikke præsterer. Så jeg er ikke fredet på nogen måder, også selvom at jeg har været her i så mange år. Klubben har jo også udviklet sig løbende, og er gået fra at være 1. divisionsklub og til at være en del af toppen af kvindeligaen, så opgaverne har også udviklet sig. Jeg synes i hvert fald, at der er nok at se til og følge med i”

Silkeborg-Voel har, i modsætning til mange af konkurrenterne som man gerne vil måle sig med, et budget der ikke tillader store stjerneindkøb på spillersiden, men det gør ikke ambitionerne mindre.

“Både nu, og da vi spillede i 1. division, så dyster vi mod klubber, der har langt større budgetter end os, og det gør det selvfølgelig svært i mange sammenhænge, men vi har som ambition til hver sæson, at vi skal lægge lag på og hele tiden forbedre os, hvilket jeg synes vi er lykkedes godt med. Vi skal vinde kampene sammen, og det synes jeg vi gang på gang viser, at vi er gode til, og formår at slå hold med større profiler end os. Ligaen er utrolig stærk, og der er mange der vil med i slutspillet, så jeg er meget spændt på den kommende sæson, hvor jeg synes der er flere hold der har oprustet. Så jeg synes at det er svært at sige, hvor vi ender i tabellen, men vi går ind til kampene med det formål at vinde, og så må vi se, hvor langt det bringer os”, fastslår den rutinerede cheftræner.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com