Kun tre dage efter den store nedtur mod Team Tvis Holstebro gik det grønne piger på banen og viste, at de kan meget mere end de præsterede i nedturen mod vestjyderne. Det fik Randers at føle i fredagens opgør, selvom kronjyderne trak det længste strå med en sejr på 28-25.

– Jeg synes det er flot af pigerne. De spiller en rigtig god kamp, og havde vi haft lige vilkår fra dommerens side, så tror jeg godt vi kunne have fået det ene point, sagde Jakob Andreasen efter opgøret.

Han undrede sig over den linje som kampens dommere lagde, og som betød tre udvisninger til Voel og ingen til Randers.

– Jeg synes ikke vi spiller hårdere i forsvaret end Randers gjorde, så jeg forstår ikke helt, at de ikke bliver ramt af et par udvisninger, konstaterede Jakob Andreasen.

Midt i skuffelsen kan han glæde sig over at pigerne rejste sig.

– Da vi havde spillet 10 minutter af anden halvleg, følte jeg, at vi ville få point. Jeg synes, vi spillede rigtig godt i den periode. Forsvaret stod rigtig godt, og Randers havde svært ved at komme til skud. Det gav en god tryghed. Mathias (Madsen. red.) har arbejdet rigtig hårdt og godt med forsvaret, og han kan få dem til at dække godt op, og målmændende får godt fat i dag,understregede cheftræneren.

Cheftræneren er overbevidst om, at der er mange ting fra kampen, som kan bruges fremadrettet.

– Nu er der en lille pause, hvor vi lige kan gøre os klar til de næste kampe, og arbejde mere målrettet med tingene. Vi skal blive lidt bedre til at kæmpe om de løse bolde, gør vi det, kan vi det, kan vi spille lige op med de fleste hold i rækken, sluttede Jakob Andreasen..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com