Silkeborg-Voel kom ned på jorden igen, efter sejren over FCM Håndbold, da de tidligere i dag kom i menneskehænder mod Randers HK, der vandt 32-26. Intet fungerede for alvor i dag for de grønne, og der blev brugt for meget tid på alt andet end håndboldspil.

Modsat tidligere, så blev der i dagens kamp mod Randers HK, brugt en hel del kræfter på at diskutere med dommerne på banen, og det virkede til at fjerne fokus fra selve kampen, og det var Jakob Andreasen ikke tilfreds med.

– Vi har ikke de rigtige attituder og har ikke troen på tingene, der er alt for meget fokus på alt muligt andet end at komme tilbage, som bestemt var inden for rækkevidde. Vi gider ikke alt det brok, og så bliver man altså skiftet ud, fordi det hører ikke nogen steder hjemme, lyder den kontante melding fra Jakob Andreasen til silkeborgvoel.dk.

En af dem der leverede en godkendt indsat og lidt til, var Trine Troelsen, der igen i dag bankede målene ind på samlebånd, 11 stykker helt præcis, og hun fik rosende ord med på vejen fra cheftræneren.

– Det afhang alt for meget af Trine, der slider og slæber, som har et rigtigt fokus og som yder en stor indsats igen i dag, og det kunne mange af de unge, ingen nævnt, ingen glemt, lære meget af. Når man er 22 år, så skal man lære at holde sin kæft og arbejde hårdt, og vente til man selv bliver 30, før man begynder at stille krav til hvad der er rigtigt og forkert. Selvfølgelig kan der komme et udbrud, men i dag var det alt for meget, fastslår han.

Modsat kampen mod FCM, så hang spillet ikke sammen, hverken i forsvar eller angreb, og samtidig var Randers-mandskabet sat rigtigt op til dagens kamp. Tilmed manglede de flere profiler, her i blandt Jane Schumacher og Sofie Strangholdt, men det var svært at se.

– Vi får ikke forsvaret til at hænge ordentligt sammen, og der bliver for langt imellem spillerne, og det udnyttede en spiller som Kathrine Heindahl i høj grad. Randers kom med noget mere end vi gjorde, og de er skarpe på det meste af det de lavede. De spillede en rigtig fin kamp, til trods for at de mangler en del spillere, og det er jo faktisk de samme syv spillere der kører kampen i hus, bortset fra de sidste minutter, hvor nogle af de andre også fik spilletid, lyder det anerkendende fra Jakob Andreasen.

Næste kamp for Silkeborg-Voel er mandag den 8. februar, på udebane mod Team Tvis Holstebro i Gråkjær Arena.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com