Det var en svært tilfreds og stolt cheftræner, der både krammede sin assistent på sidelinjen og sang med på sejrssangen i omklædningsrummet efter onsdagens tremålssejr over FCM Håndbold.

– Det er et kæmpe selvtillidsboost at vinde tre svære kampe her efter jul og et stort skridt i retning mod en plads i slutspillet, lød det glad fra Jakob Andreasen umiddelbart efter kampen.

Holdet har både imponeret og overrasket træneren, der dog holder fast i at bevare begge ben godt placeret i den jyske muld. Selv om han ikke helt kan lade være med at drømme endnu større, når han ser det spil, pigerne har leveret i 2018.

– Da vi stod i juleferien og kiggede på vores kampprogram for januar og februar med kampe mod næsten udelukkende hold over os i ligaen, havde vi ikke så meget som turdet håbe på at have otte point ekstra på kontoen allerede efter de første seks kampe. Det er utrolig flot af pigerne, og det viser bare endnu engang, at når vi har de fleste spillere med i truppen og alle spiller op til deres topniveau, så er der meget få hold, vi ikke kan slå, lyder den flotte ros fra cheftræneren.

Stillingen i ligaen er nu ekstremt tæt, og der er blot fire point mellem Silkeborg-Voel på syvendepladsen og Viborg HK på fjerdepladsen, som samtidig er næste svære modstander for de grønne damer. Omvendt er der heller ikke mere end fire point ned til Randers HK på niendepladsen, hvilket gør betydningen af de sidste kampe ekstremt stor.

– Vi kan godt tillade os at kigge lidt opad i tabellen lige nu, og det synes jeg også, vi skal gøre. Vi har spillet en række kampe på et niveau, som de færreste hold i ligaen kan matche, så hvis vi kan fastholde det i de sidste fem kampe af grundspillet, så er det ikke urealistisk med en højere placering. Samtidig må vi også huske os selv på, at bare fordi vi har slået tre af topholdene her den seneste måned, så kommer sejrene ikke uden hårdt arbejde mod de hold, der ligger under os i tabellen, tilføjer Jakob Andreasen.

I grundspillets sidste fem kampe møder Silkeborg-Voel først Viborg HK på onsdag på udebane, hvorefter der venter fire kampe mod lavere placerede hold i ligaen:

  • 14/2 kl 18.30: Udekamp mod Viborg HK
  • 23/2 kl. 18:30: Hjemmekamp mod Aarhus United
  • 28/2 kl. 18:30: Udekamp mod Randers HK
  • 10/3 kl. 16:00: Hjemmekamp mod Ringkøbing Håndbold (efterfølgende 80’erfest i JYSK arena)
  • 17/3 kl. 15:00: Udekamp mod TTH Holstebro
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com