At tabe til Team Tvis Holstebro er ingen skam, men at tabe 16-33, efter 8-20 ved pausen, det er alligevel ikke hverdagskost, og kampen skal hurtigst muligt slettes fra harddisken, inden det på fredag går løs mod Randers HK.

Det  var en tydeligt rystet Jakob Andreasen, som silkeborgvoel.dk talte med efter kampen, og han var langtfra imponeret over det han havde set, og ærgrede sig over, at nederlaget blev så markant som det gjorde, især fordi han ikke følte, at gæsterne fra Holstebro var så meget bedre som måltavlen viste.

– Jeg er lidt rystet, det vil jeg gerne indrømme. Vi spiller virkeligt skidt, og det er hele vejen rundt at det halter. Jeg vil sige, at en ting er at vi taber, noget andet er måden vi gør det på. Vi er trods alt professionelle spillere, men det var lidt svært at se i dag, og vi kan bestemt ikke være tilfredse med det vi leverede. Det var ikke sjovt at følge med i ude fra bænken, fordi man havde virkelig lyst til at hjælpe spillerne, men det kunne vi ikke, og kampen i dag, var bare en af dem, hvor alt kikser, lyder det ærligt fra Jakob Andreasen, der tilføjer:

– I dag har vi ikke noget at falde tilbage på, og vi formår ikke at finde roen, da vi kommer under pres, og det er selvfølgeligt ikke godt nok og det skal vi have arbejdet med, så det ikke sker igen. Jeg synes ikke vi er 17 mål dårligere end TTH, men når to spillere fra 2. division ikke falder igennem, så viser det lidt om, hvilket niveau vi ramte i dag.

Allerede på fredag er der kamp igen, når Randers kommer på besøg, og Jakob Andreasen var efter nederlaget i aften, en smule bekymret over udsigten til at møde det formstærke hold, der dog tabte til Viborg her til aften.

– Vi skal komme med en helt anden indstilling, hvis vi skal slå Randers, som jo er godt kørende for tiden, og som lige nu spiller flot håndbold, og vel lige nu viser det bedste håndbold i ligaen. Det kan godt gå hen og blive noget af en udfordring, og spiller vi som vi gjorde i dag, så taber vi da helt sikkert igen, lyder den kontante melding fra Jakob Andreasen.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com