I morgen spilles sidste hjemmekamp i grundspillet for Silkeborg-Voels vedkommende, når Viborg HK kommer på besøg i JYSK arena klokken 17.10. Kampen har stor betydning for hjemmeholdet, der kan bringe sig på slutspilskurs med en sejr.

Nykøbing Falster rykkede i går aftes op på 6. pladsen, da de spillede 28-28 mod København Håndbold, og er dermed et enkelt point foran Silkeborg-Voel, så der er pres på hjemmeholdet, hvis slutspillet skal sikres. Omvendt kan man sige, at målsætningen allerede er nået, så set i det lys kan der spilles frit, og det er også sådan, at Jakob Andreasen tænker.

– Målsætningen er for længst nået, så på den front, så føler vi ikke noget pres, men det siger sig selv, at vi selvfølgelig vil gøre alt hvad vi kan, for at sikre os den sidste plads. For at vi selv kan afgøre det i sidste runde mod SK Aarhus, så skal vi have mindst uafgjort mod Viborg, og jeg synes at vores optakt til kampen har været rigtig fin. Alle er klar til kamp, og stemningen er virkelig god, så vi går 110 procent efter slutspillet, siger Jakob Andreasen.

Viborg er allerede klar til slutspillet, men det forventer Jakob Andreasen ikke bliver nogen fordel, da det stadig er muligt for Viborg at rykke opad i tabellen. Han fremhæver, at der er fokus på Viborgs forsvar, men også flere af holdets profiler, der tæller flere landsholdsprofiler.

– Viborg er et særdeles stærkt hold, hvilket vi fik bevis for, da vi mødte dem sidst. De har flere landsholdsspillere, som vi naturligvis har fokus på, men vi skal også finde nøglen til deres forsvar, som er et af de punkter, som vi har fokuseret meget på. Vi håber meget på stor opbakning, så vi kan få lagt et godt pres fra tilskuerne på Viborg, så jeg håber meget, at folk kommer i hallen, selvom at kampen kommer i fjersynet.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com