Mens der var landsholdspause, og dermed kampfri periode for Silkeborg-Voels Boxer Dameliga-spillere, så tog silkeborgvoel.dk pulsen på cheftræner Jakob Andreasen, for at mærke efter hvordan han følte sæsonen var kommet fra land.

To nederlag i turneringen er det blevet til først mod FCM, der vandt med et enkelt mål og senest mod Randers HK, der i JYSK arena, nappede begge point før landsholdspausen. Jakob Andreasen ville naturligvis gerne have haft point i begge kampe, især fordi at det var inde for rækkevidde, men var overordnet særdeles godt tilfreds med sæsonstarten.

– Vi er kommet godt fra start, og jeg synes bestemt at vi kan være tilfredse med starten af sæsonen. Vi har tabt to kampe, mod modstandere, som vi normalt ikke tager point fra, men hvor vi jo i begge tilfælde har været særdeles tæt på at tage point, så generelt er vores sæsonstart gået over al forventning, med to sejre og en uafgjort indtil nu, siger han til silkeborgvoel.dk.

Også på tilskuersiden har det set fornuftigt ud, og lige nu har Silkeborg-Voel det 5. bedste tilskuertal i Boxer Dameligaen, og det er i den grad noget der begejstrer cheftræneren, der også glæder sig over, at folk ikke straffede holdet, efter kollapset mod Team Tvis Holstebro.

– Det er rigtigt fedt at se, at folk i den grad har taget håndbolden til sig i Silkeborg, og med de tilskuertal vi har, så viser det med al tydelighed, at det var helt rigtigt, at vi valgte at rykke fra Voel og ind til Silkeborg. Byen er for alvor blevet en håndboldby, og det smitter også af på os som klub. Kampen mod Randers viste også, at, trods den skuffende kamp mod TTH, blot et par dage tidligere, så valgte over 800 mennesker at komme i JYSK arena om fredagen, for at støtte os, og det er vi meget taknemmelige for, fastslår Jakob Andreasen.