I går aftes var Silkeborg-Voels dameligahold, en tur i Odense, hvor de tørnede sammen med HC Odense, i sæsonens indtil mindst målrige kampe, der endte med sejr til de grønblussede på 13-15.

I den lidt specielle kamp, rent målmæssigt, stod det således 4-6! ved pausen, efter en halvleg, der var præget af godt forsvarsspil, og knapt så prangende angrebsspil, hvilket også var det som Jakob Andreasen havde hæftet sig ved.

– Jeg har vist kun prøvet en gang tidligere, at gå til halvleg med kun 6 mål på kontoen, men jeg kan ikke mindes, at modstanderne kun har scoret 4, så ja, det var en lidt speciel kamp må man sige. Angrebsspillet var for begge holds vedkommende ikke optimalt, men omvendt kan man jo sige, at det til gengæld var to gode forsvarspræstationer, samt to målmænd der stod ganske godt. Stine Bonde stod endnu engang en flot kamp, og hun er ved at være tilbage på det niveau, som hun var på i sidste sæson, hvilket betyder at vi har en super keeper, siger Jakob Andreasen til silkeborgvoel.dk.

HC Odense er for tiden hårdt ramt af skader, og det fik også betydning for kampen, hvilket Jakob Andreasen anerkendte, men mest af alt var han bare glad for de to point, som kun kan ses som bonus. Der ud over var der roser til Mathias Madsen, der på kort tid, har banket et ganske solidt forsvar op.

– HC Odense er ramt af skader, og det kunne nok også godt ses i kampen, så det var vores chance og den udnyttede vi fornuftigt. Vi er glade for de to point, efter tre kampe i streg uden point, og særligt i en kamp, som vi på forhånd ikke havde forventet point i. En af grundene til sejren var som sagt forsvaret, og det har Mathias Madsen meget stor ære af. Han har virkeligt lavet et stort og godt stykke arbejde, og været god til at give spillerne den ro der skal til, for at kunne stå godt i forsvaret. Vi har som udgangspunkt ikke nogen forsvarsspecialister, men det har han fået ændret på, og det skal han have stor ros for, lyder det anerkendende fra Jakob Andreasen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com