Silkeborg-Voel var sidst på eftermiddagen i kamp mod Ringkøbing Håndbold i Hammel Idrætscenter, og her blev det til et klart nederlag til de grønne, der måtte gå fra banen med resultatet 15-22, efter 6-11 ved pausen.

Kampen var den første træningskamp efter sommerpausen, og med til historien hører også, at der kun var en markspiller og Sara Kececi i målet at skifte med i eftermiddagens kamp, der blev overværet af over 600 tilskuere.

Efter kampen talte silkeborgvoel.dk med Jakob Andreasen, og han kunne konstatere, at der er noget at arbejde med, men var dog fortrøstningsfuld og glædede sig blandt andet over, at man fik prøvet lidt forskellige ting af.

– Der mangler lidt intensitet i kampen, og spillerne kigger jo lidt til højre og venstre, og skal lige vende sig til at spille sammen. Det har vi heldigvis nogle kampe til at få plads, så vi kan spille mere frit og være lidt mere til stede i tingene, men vi får prøvet nogle ting af som er rare at prøve, og nu har vi også lidt video at kigge på, siger han og fortsætter:

– Vi havde ikke så mange til rådighed i dag, og der var da en del, som jeg gerne havde set på banen i dag, og jeg tænker da, at Ringkøbing er et hold vi bør kunne måle os med, og vi skulle da gerne slå dem næste gang, men der er lidt at arbejde med, hvilket vi jo godt vidste.

Om lidt mere end en måned går det løs i Boxer Dameligaen, og der er stadig meget der skal blive bedre inden da, og Jakob Andreasen fortæller, at man ikke helt er der, hvor det ellers var planlagt, blandet andet på grund af flere skader.

– Vi er ikke helt hvor vi gerne ville være, blandt andet fordi at Michaela Ek og Ida Sylvest ikke er med endnu, og så har Freja Cohrt jo været afsted med landsholdet. Vi skal nok nå det, men man skal nok ikke forvente slutspilsniveau før om et godt stykke tid. Vi er ikke et slutspilshold, men et hold der skal kunne slå Ringkøbing og SønderjyskE, og måske spille op med nogle af de andre, det tror jeg vi skal være glade for, vurderer Jakob Andreasen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com