I morgen aften er der i den grad dømt tophåndbold, når Team Tvis Holstebro gæster JYSK arena, i en kamp der gælder en plads i semifinalen i Santander Cuppen, også kendt som Landspokalturneringen.

Det er første gang, at Silkeborg-Voel er kvalificeret til kvartfinalen i turneringen, men de grønne er heldigvis friske på at tage et skridt eller to mere i turneringen, men det bliver ikke let, og selvom at gæsterne fra Holstebro er kommet lidt slingrende fra start, så venter der uden tvivl en hård kamp, og Jakob Andreasen advarer mod de hurtige spillere fra TTH.

– TTH har ikke fået den allerbedste start på turneringen, men det er stadig et klassehold, og med til historien hører også, at de har haft rigtigt mange skader i opstarten. Fokuserer man på deres start-syver, så er det klasse på alle pladser, så det bliver bestemt ikke nogen let kamp, og vi så jo selv hvor galt det kan gå, da vi mødte dem i slutspillet i sidste sæson. De er lynhurtige, og laver man fejl, så bliver det meget ofte straffet, så vi skal i den grad spille med omtanke, og være gode til at komme hjem, siger Jakob Andreasen og fortsætter:

– De har forstærket sig fint, med spillere som Camilla Herrem og Jette Hansen, som ikke behøver nogen nærmere introduktion, og selvom at de har mistet Kristina Kristiansen og Ann Grete Nørgaard, så vil jeg stadig vurdere dem til top 3. Det er dog et stort minus for dem, at Lærke Møller er ude, men de har stadig masser af kvalitet.

Hans eget mandskab, har fået en rigtig fin start, og har kun tabt en enkelt kamp, nemlig i sidste uge, da det blev til et knebent 19-18 nederlag til FCM Håndbold, og Jakob Andreasen er da også særdeles tilfreds med situationen lige nu, endda med flere spillere ude med skader.

– VI har stadig Michaela Ek og Camilla Maibom ude, og Mathilde Bjerregaard er først lige kommet tilbage, så jeg synes vi har været ramt en del, men vi har valgt at fokusere på det vi har til rådighed, og ikke ærgre os over, at vi har skader. Vi har en meget positiv tilgang til tingene lige nu, og den skal vi holde fast i, fordi så går det hele noget lettere. Jeg glæder mig også over, at vi ikke har haft en eneste kamp endnu, hvor vi fra start til slut har spillet dårligt, fordi selvfølgeligt har der været momenter hvor det ikke har set godt ud, men hovedparten af tiden, har det altså været klart positivt, og det er jeg meget tilfreds med, fastslår han til slut.

Kampen starter klokken 19.00 og billetter kan købes online på under booking

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com