I morgen eftermiddag går turen til Kronjylland, hvor Randers HK tager imod Silkeborg-Voel i Arena Randers. Det er en direkte duel om 5. pladsen, og med en dugfrisk sejr over FCM Håndbold, så er de grønne tanket op med selvtillid.

Før sejren over FCM, blev det til en sejr over Team Esbjerg, så selvtilliden fejler ikke noget forud for kampen i morgen, men Silkeborg-Voel spillerne ved godt, at træerne ikke vokser ind i himlen endnu, og derfor går de ind til kampen med en solid portion ydmyghed, og har som udgangspunkt Randers som svag favorit til kampen. Jakob Andreasen mener dog samtidig, at skal Randers besejres, så er i morgen en oplagt chance.

– Vi har helt sikkert fået banket noget selvtillid ind i truppen, og tingene bliver alt andet lige nemmere, når man vinder kampe. Det gør det bestemt ikke dårligere at det var de danske mestre vi vandt over, men vi ved godt, at det hurtigt kan gå den anden vej, så vi går ydmygt ind til kampen, med troen på at vi har en fair chance for sejr, siger Jakob Andreasen til silkeborgvoel.dk og tilføjer:

– Randers er lidt ramt på ressourcerne, så hvis vi skal slå dem, så er det oplagt at gøre det i morgen. Randers har en spændende trup, med flere stærke profiler, så det er et stærkt hold vi skal op imod, men omvendt må vi også bare sige, at vi selv er godt kørende og tabellen siger at der kun er et enkelt point i mellem os, så det bliver helt sikkert en interessant kamp.

Efter de to sejre over først Team Esbjerg og derefter FCM Håndbold, er slutspillet for alvor kommet i spil, og nedrykningskampene er lagt på behagelig afstand for en tid. Truppen er i balance, og man begynder så småt at tro på, at slutspillet er realistisk, selvom man i truppen også er bevidst om, at det pludselig kan blive helt tæt igen.

– Med de to sejre vi har fået, har vi skabt en god ro i truppen, og jeg synes at der er en god balance lige nu. Vi har spillet godt på det seneste, og fået to sejre, som vi ikke umiddelbart havde regnet med. Nedrykningskampene er for en stund skudt i baggrunden, og med ikke så mange kampe igen, er slutspillet bestemt ikke umuligt, men vi ved også godt, at det hurtigt kan gå den anden vej, og vinder nogle af de andre i aften, mens vi taber i morgen, så er det igen helt åbent, konstaterer han.

Kampen starter klokken 14.00 i Arena Randers, og der er, takket være Energi Midt, fri entré til kampen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com