Fredag spilles første træningskamp for Silkeborg-Voels vegne, og det er mod Ringkøbing, som en slags opvarmning til 3-holds turneringen mellem Aalborg Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg og Rhein Neckar Löwen.

Turneringen spilles i Hammel, og da Silkeborg-Voel alligevel skulle spille samme dag, så var det oplagt, at flytte kampen til Hammel. Kampen mod Ringkøbing spilles klokken 16.00, men da det er holdets første kamp efter sommerpausen, så skal man ikke forvente poleret håndbold, fortæller Jakob Andreasen.

– Det er første kamp, hvor vi bliver testet mod et andet ligahold over to gange tredive minutter, så jeg har ingen forventning om, at se flot håndbold. Vi har ikke alle spillere til rådighed, så alene på den baggrund, er udgangspunktet svagt. Vi skal bruge de kommende kampe på, blandt andet at se på, hvordan vi skal dække op, da jeg har en idé om, at vi skal væk fra 6-0 forsvaret, for i stedet at prøve at tage initiativet noget mere, siger Jakob Andreasen til silkeborgvoel.dk.

Der er mange nye ansigter i truppen, der startede op den 15. juli, men på nuværende tidspunkt, ser det godt ud og alle er så småt ved at lære hinanden at kende, og Jakob Andreasen har en fornemmelse af, at man har fået sammensat truppen helt rigtigt, både på og uden for banen.

– Vi har selvfølgelig kigget trupsammensætning, men jo mest ud fra de enkeltes kompetencer på banen, da det jo er svært at se, om de passer sammen socialt. Jeg synes dog jeg kan se, at folk passer godt sammen, og allerede har fundet hinanden på kryds og tværs, og jeg synes at det har været fedt at se, at selvom at man hedder Trine Troelsen, og har masser af erfaring på alle plan, så kan man sagtens hjælpe nogle af de unge, der endnu har meget at lære. Det bliver meget vigtigt fremadrettet, og det glæder mig virkeligt, at vi også på den front ser stærke ud, lyder det optimistisk fra Silkeborg-Voel-træneren.

Der bliver trænet intenst for tiden, to gange om dagen, fem-seks dage om ugen, vekslende mellem fysisk træning og boldspil, så der er fuld knald på fra start, og Jakob Andreasen konstaterer, at motivationen og lysten til at blive bedre i den grad er tilstede.

– Vi har lagt hårdt ud, og er startet lidt før de andre ligahold, og det håber jeg selvfølgelig, kommer os til gode senere hen. Vi træner rigtigt meget, to gange om dagen, og det er fedt at mærke, at alle bare er med på den og yder alt hvad de kan hele tiden. Jeg er sikker på, at vi kommer i kanon form, og at det vil styrke os, når sæsonen for alvor kommer i gang, men ingen tvivl om, at lige nu er det mere end hårdt.

Kampen mod Ringkøbing starter klokken 16.00 og spilles i Hammel Idrætscenter. Det koster 50 kroner at komme ind, men så bliver man også underholdt det meste af aftenen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com