Spillerbussen er velankommet ved Gråkjær Arena i Holstebro, hvor Silkeborg-Voel-spillerne lige nu bruger et par timer på at blive fysisk og mentalt klar til sæsonens første turneringskamp.

Cheftræner Jakob Andreasen er ved godt mod og føler, at holdet efter en lang og hård opstart er tæt på så klar, som det kan blive.

– Spillerne har trænet helt ekseptionelt godt med det, de har kunnet, og jeg føler nu, at vi er godt klar til ligaen. Vi glæder os sindssygt meget til at komme i gang med sæsonen og er også positive i forhold til de første kampe, lød det torsdag eftermiddag fra cheftræner Jakob Andreasen.

Holdet har været plaget af mange skader i opstarten, men her inden første ligakamp er de fleste tæt på sin topform, mens spillere som Mathilde Bjerregaard, Christina Wildbork og Pernille Papsø dog fortsat arbejder på at komme skavankerne til livs.

– Den første måned her i opstarten trænede vi med to bagspillere ud af seks, og nu er vi trods alt oppe på 4-5 stykker, så det går i den rigtige retning, heldigvis, siger Jakob Andreasen, der ser meget positivt på truppens sammensætning denne sæson.

– Vi fik set fredag, at de piger, vi har på holdet, spiller fremad og vil spille for at vinde. Det er et spændende materiale vi har i år med mange spillere, der stadig er i udvikling og har et stort potentiale, og sammen med spillere som eksempelvis Trine Troelsen, der da har spillet nogle kampe efterhånden, så ser det rigtig godt ud, siger Jakob Andreasen, der med det udgangspunkt ser fine muligheder for at få point med hjem fra Holstebro.

Kampen begynder klokken 18 og opdateres live på vores Facebookprofil. Følg med her.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com