Efter to år i klubben stopper venstrefløjen Anna Lillesø i klubben ved kontraktudløb til sommer. Hun har undervejs i sin tid i klubben vist, hvorfor at man fra klubbens side valgte at hende som makker til Hege Bakken Wahlquist forud for sæsonen 2020/2021.

Særligt i sin første sæson i klubben viste den 27-årige fløj sig flot frem. I denne sæson er det ikke blevet til samme mængde spilletid, hvor der har været hård konkurrence på fløjen mellem Ann Grete Nørgaard, Maja Laursen og Anna Lillesø.

Om samarbejdets ophør siger cheftræner Jakob Andreasen: ”Anna har siden sin ankomst til klubben leveret et super stykke arbejde både på og uden for banen. Hun har altid bidraget til en god stemning og et godt træningsmiljø. Jeg håber det bedste for Anne og er sikker på, at der er mange andre klubber, der kan få gavn af hendes kompetencer”.

Anna Lillesø er afklaret og ser frem til nye udfordringer: ”Jeg vil se tilbage på to sæsoner i klubben, hvor jeg føler at have haft gavn af at indgå i et godt sportsligt miljø, hvor der bliver tænkt meget på os spillere. Nu handler det om for mig at finde nye muligheder i håndboldverdenen. Jeg tager mange gode ting med mig fra Silkeborg-Voel KFUM og håber at komme forbi JYSK arena i fremtiden som modstander”.

Anna Lillesø har tidligere i karrieren repræsenteret Vendsyssel og EH Aalborg.