27-årige Anna Sophie Okkels vælger at indstille karrieren som professionel håndboldspiller efter denne sæson.

– Efter nogle lange og hårde overvejelser, om min krop og fysik kan holde til at blive ved, har jeg gjort op med mig selv, at jeg er nødt til at stoppe min håndboldkarriere. Det er nødvendigt, hvis jeg skal holde min mentale status og gode humør, selvom det selvfølgelig er svært at sige farvel til et langt og godt håndboldliv. Jeg har været rigtig glad for at spille i Silkeborg-Voel, selvom jeg selvfølgelig havde håbet, at jeg havde været fit for fight i hele sæsonen, så jeg kunne have bidraget med mere. Men nu håber jeg bare, at det kommer til at gå klubben godt fremadrettet, siger Anna Sophie Okkels, som er meget motiveret for at slutte denne sæson godt af.

Anna Sophie Okkels kan se tilbage på mange gode år som håndboldspiller, hvor hun blandt andet har spillet for Odder IGF, Brabrand, Randers HK og SK Århus, inden hun skiftede til Silkeborg-Voel i sommeren 2017. Derudover er hun noteret for 40 landsholdskampe, siden hun fik debut i 2007.

– Vi har fuld forståelse for Anna Sophie Okkels’ valg om at stoppe som håndboldspiller og efterkommer selvfølgelig ønsket om at holde i klubben. Der er ingen tvivl om, at vi har været rigtig glade for at have hende i truppen og ønsker hende al mulig held og lykke i hendes nye liv uden for håndboldbanen, siger direktør Mikael Bak.

Hvad Anna Sophie Okkels fremover skal bruge sin tid på ud over medicinstudiet, ved hun ikke helt endnu.

For yderligere oplysninger, kontakt Adm. Direktør Mikael Bak på telefon 28575842.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com