Det var lige ved og næsten, og så alligevel så langt fra, da Silkeborg-Voel tabte til Team Tvis Holstebro med 23-24, efter en kamp, der længe så afgjort, for så pludselig at ende med en tæt afslutning, hvor de grønne scorede det sidste mål, blot 5 sekunder før tid.

Modsat kampen i Santander Cup, hvor de hvidblussede fra Holstebro, spillede de grønne ud af banen, så var aftenens opgør noget mere tæt, og man kunne godt finde momenter i kampen, hvor sejren rent faktisk var inde for rækkevidde. Men da regningen skulle betales, var der alligevel ikke penge nok, og derfor var det set over hele kampen, fair nok at TTH vandt, men ærgerligt, det var det.

– Jeg føler virkeligt, at vi ikke var langtfra i dag, og havde vi bare sat den slutspurt ind noget før, så var det måske endt anderledes, men vi må også bare være ærlige og sige, at angrebsspillet ikke fungerede optimalt i dag. Vi blev for stillestående i perioder, og det bliver i sidste ende afgørende, fordi forsvarsmæssigt synes jeg vi stod godt, og havde fint styr på dem, men vi udnytter ikke den plads der var i modsatte ende, og det er ærgerligt, på en dag hvor vi godt kunne have slået TTH, siger Sofie Bæk til silkeborgvoel.dk, der selv kom ind i 2. halvleg, og var med til at piske holdet tilbage i kampen, og hun var også målscoreren på de grønnes sidste to mål.

Efter en lovende start på sæsonen, så er der gået lidt stilstand i den, og det er blevet til tre nederlag i BOXER Dameligaen i streg, men Sofie Bæk føler ikke, at der er gået krise i holdet, og påpeger at det har været tre tophold som har sejret, endda med små marginer.

– Selvfølgelig er det ved at være et stykke tid siden, at vi sidst har vundet, men omvendt skal man også lige have in mente, at det er tre gode hold vi har tabt til, og hvor vi også har gjort en god figur, så på den front ser jeg ikke noget problem. Det havde selvfølgeligt været rart at nuppe et point mod Tvis eller FCM, fordi det havde givet lidt hul og er med til at afgøre, hvor i tabellen vi ender, konstaterer hun og tilføjer:

– Vi ved godt, at vi ikke kan forvente point mod topholdene, men når man så faktisk føler at man er tæt på dem, så er det bare ærgerligt og irriterende efterfølgende.

På torsdag gælder det HC Odense i Odense.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com