BC Catering

Direktør Michael Jochumsen starter samtalen om BC Caterings sponsorat af Silkeborg-Voel med at nævne, at nogle sponsorer kan se sponsoratet som en mulig forretning. Det gør vi ikke. Vi kan li håndbolden og de personer, som arbejder med klubben.

Nogle af vores kunder er også sponsorer og kommer jævnligt i klubben. Det giver selvfølgelig inspiration til os, og giver os stor fornøjelse ved at bakke op om klubben.

Vi kan godt li at have begge ben på jorden, og det synes vi også klubben har.

Vi støtter gerne talenter, som så får sportslige muligheder. Og vi støtter gerne en klub, der giver muligheder, især til unge spillere. Men alle i klubben betyder noget, alle har en værdi, og det er noget vi gerne bidrager til. Dette gælder både Silkeborg-Voel og klubben i Skanderborg. Vi har fornøjelse ved også at være en del af udviklingen.

Selvom 2020 har været et meget anderledes år, så minder klubben meget om os som virksomhed, hvor alle bidrager og er velkomne, samtidig med at alle får noget ud det.

I vores virksomhed er mennesket i centrum. Alle har lige stor værdi, og alle løfter hvor man kan. Dermed præsterer vi det bedste. Vi har holdet med, og der ligner vi som virksomhed håndklubben. Alle får lov at bidrage. Det er kunsten at fastholde denne holdning selv når man vokser som organisation eller virksomhed. Det, mener vi, at klubben og os selv forsøger i bedste stil.

Som virksomhed er vi et homogent team og yder det bedste vi nogensinde har gjort. Er vokset kraftigt på få år, uden at sætte den menneskelige faktor over styr. En faktor der er så vigtigt for os og klubben.

Vi har omkring 15 ansatte, som har haft eller snart vil have 25 års jubilæum, hvilket siger meget om os som virksomhed med fokus på mennesket i centrum, som også er udgangspunkt for vores interesse i at bidrage til en organisk udvikling af Silkeborg-Voel.

BC Catering – Michael Jochumsen