Gennem 10 år stod Benny Nielsen ved roret i Silkeborg-Voel KFUM – dengang Voel KFUM, og førte klubbens herrehold fra 2. division til ligaen. Nu er han tilbage i det grønne miljø efter blandt andet at have arbejdet hos DHF og været landstræner for juniorerne.

Fremadrettet skal han tage sig af den store talentmasse, der er på drengesiden i Silkeborg-Voel KFUM. Primært skal han stå i spidsen for U16 drengene, der i næste sæson tæller drenge, der i år har været med til at vinde den jyske Elite Cup for U14 og U16 drenge.

– Vi er rigtig glade for, at Benny nu vender hjem. Vi er mange, der kender hans kvaliteter fra sidste gang. Og det skal vores drengeungdom nu nyde godt af. Der er rigtig mange dygtige drenge i U16 årgangen, og vi glæder os over, at Benny har valgt at takke ja til vores tilbud, siger talentkoordinator i klubben Kent Knudsen.

Han stopper nu på posten, og udover at tage sig af U16 drengene skal Benny Nielsen fremadrettet varetage denne opgave i Voel.

–          Vi glæder os rigtig meget til at Benny, tager fat som elitekoordinator. Han kender vores klub, organisationen og medlemmerne i vores sportslige udvalg. Endvidere er Benny kendt for at tænke bredt, når det gælder udvikling af spillere, og han har fokus på alle spillere, hvilket er en stor styrke, fastslår Kent Knudsen.

Han konstaterer endvidere, at Benny Nielsen er den helt rette person den opgave det er, at bygge videre på den udvikling som drengene og klubben har været gennem de sidste syv til otte år.

–          Jeg kan ikke understrege nok, at Silkeborg-Voel KFUMs fremtidige udvikling på drengesiden, ligger i solide og kompetent hænder, slutter Kent Knudsen.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com