Eira Aune blev kampens spiller for Silkeborg-Voel med sine syv mål.

Silkeborg-Voel var så tæt på at komme i Final 4 i Santander Cup, men det glippede i den forlængede spilletid i kvartfinalen mod Nykøbing Falster.

Den ordinære kamp sluttede 25-25 og efter den forlængede spilletid to gange fem minutter sluttede kampen 28-32. Det var så bittert.

Med halvandet minut igen af den ordinære kamp bragte NFH sig foran 24-25, men et minut før tid tilkæmpede Line Skak sig et straffekast, som Julie Jensen sikkert omsatte til mål og 25-25.

I den forlængede spilletid blev der brændt for mange chancer, og NFH var skarpest.

I 50 minutter havde Silkeborg-Voel alle kort på hånden til at vinde opgøret. Da førte hjemmeholdet med 24-21.
Men brændte chancer kostede dyrt, og gæsterne åd sig ind og til en af holdets sjældne føringer.

Silkeborg-Voel fik en glimrende start på kampen og midtvejs i første halvleg førte hjemmeholdet med 9-6.

Ved 10-6 valgte gæsterne at spille syv mod seks. Da gav bonus med tre mål i træk og en udvisning til Silkeborg.-Voel
Jakob Andreasen tog en time-out, og tingene blev rettet til, og scoringer af  Jane Schumacher og Line Skak gav lidt ro igen.

Kort før pausen var stillingen dog 13-12, men to mål scoret i tomt mål af Julie Jensen betød en pauseføring på 15-12.

Stine Bonde vogtede målet i hele første halvleg og gjorde det godt med en redningsprocent på 36. Men med til historien hører, at flere af hendes redninger var på helt åbne chancer.

Eira Aune bød ind med fire mål i første halvleg, og hun sluttede på syv mål. Julie Jensen var sikker på alle sine straffekast, og angrebsspillet flød bedre end set før i denne sæson.

Derfor var det bare så bittert, at chancen for at komme i Final 4 glippede med mindst mulig margen.

Santander Cup, kvartfinale
Silkeborg-Voel KFUM – Nykøbing F. Håndboldklub 25-25 (15-12) Forlænget spilletid 28-32.
Målscorere for Silkeborg-Voel: Eira Aune 7, Julie Jensen 6, Lea Hansen 3, Jane Schumacher 3, Line Skak 2, Hege Bakken Wahlquist 2, Mathilde Kristensen 2, Louise Ellebæk 1, Annika Jakobsen 1, Anna Lillesø 1
Topscorer for NFH: Dione Housheer 10
Udvisninger: Silkeborg-Voel: Louise Ellebæk, Mathilde Kristensen, Mathilde Kristensen, NFH: Ingen
Stillinger undervejs: 1-2, 3.4, 5-4, 7-5, 10-6, 12-9, 13-12, 15-12, 17-14, 19-18, 24-23, 25-25, 25-25, 25-28, 26-29, 27-30, 28-32