Bedst som man troede, at alle var klar til kamp, så blev Mathilde Bjerregaard desværre skadet, og må derfor sidde udenfor i de kommende otte uger.

Det er en albue der volder problemer, og i kampen mod Viborg så man tydeligt, hvor stor betydning Mathilde Bjerregaard har for holdet, især i forsvaret, som onsdag aften havde det mere end svært mod et fornuftigt spillende Viborg-Mandskab. Jakob Andreasen ærgrer sig da også over skaden, og må nu i gang med nye konstellationer i forsvaret.

– Vi kan jo tydeligt se det i dag, at Bjerregaard ikke er med. Vi plejer at holde vores modstandere noget længere nede i mål, og vi slider ret meget i det for at holde sammen på tingene. Så det er lidt op ad bakke rent forsvarsmæssigt, men det må vi jo arbejde med. Camilla Maibom er så heldigvis tilbage, og kan tage en tørn i forsvaret, så det er jo godt, og så var det også godt at se Michaela Ek i kamp, og samlet set så har vi jo mange spillere til rådighed, nu skal vi bare lige have rykket lidt rundt på det, siger Jakob Andreasen til silkeborgvoel.dk.

Klik forbi hjemmesiden i morgen, hvor der er interview med Trine Troelsen oven på kampen mod Viborg HK.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com