Det var Stine Bonde her og der og alle vegne i Silkeborg-målet i opgøret med Aarhus United.
Hun diskede op med den ene redning efter den anden. heraf flere af skud fra spillere, der var helt fri.
Stine Bonde er også overladt til at være klart førstevalg på grund af Filippa Idehns fiberskade.
– Jeg tænker ikke så meget over, at jeg er “alene”, selv om vi har U19-målvogteren med. Jeg er god til at holde fokus, og jeg har et godt samarbejde med vores forsvar, som jeg kender fra sidste sæson. Det var dejligt at være med til at afgøre kampen, siger Stine Bonde og smiler stolt.
– Jeg er meget bevidst om, hvad jeg kan, og det var fedt, at der var brug for det i dag. Vi har også været gode til at komme videre efter nederlaget til Ikast. Den kamp er parkeret, og vi skal ikke bruge mere tid på at komme igen, siger hun.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com