Det blev til godt 15 redninger fra Bondes side, inden hun mod slutningen af opgøret holdt fyraften, og overlod målet til Sara Kececi.

Præstationen var med til at grundlægge sejren på 33-20 over Sponos Eagels, der efterhånden tabte modet i kampen mod sprællekvinden i målet. Hun blev da også fuldt fortjent kåret som kampens spiller.

Den stærke sidste skanse, var da også tilfreds med indsatsen.

– Det gik meget godt. Det er lidt svært, når man ikke kender holdet på forhånd, så må man stole på de aftaler, man har med forsvaret.og arbejde ud fra det, og stole lidt på instinktet. Det fungerede heldigvis godt i dag, sagde Stine Bonde efter opgøret.

Den erfarne keeper var ikke overrasket over, hvad modstanderne kunne præstere.

– På forhånd viste vi jo ikke meget om dem, men vi tænkte, at de nok ikke havde været med helt fremme. Vi skulle passe på, at vi ikke undervurderede dem. Udgangspunktet var, at vi godt viste, at vi var bedre end dem, men det var ingen garanti for, at vi ville vinde over dem, fastslog Stine.

Hun har prøvet at spille europæisk før, men kan man bruge det til noget?

– Ja, selvfølgelig, men det er jo nye hold hver gang, og det er spændende, hvordan modstanderne er, og man håber på, at man kan tage sejren og komme videre. Det er jo fedt at finde ud af, hvor langt vi kan komme. Vi fik et godt udgangspunkt i dag, og det skal vi gerne gøre færdigt i morgen, sluttede Stine inden hun sammen med holdkammeraterne drog tilbage til Gjern, hvor der skal lades op til kampen lørdag.

En unavngiven sponsor har sørget for at pigene kan få optimale betingelser forud for returopgøret, idet denne har betalt for et ophold hos Dayz i Gjern.