Chef Holmgaard og Silkeborg-Voel KFUM indgår nyt bæredygtigt samarbejde.

Chef Holmgaard leverer lækker økologisk familiemad ud af boksen – nemmere bliver det ikke og med stort fokus på økologi.

Med rødder i det franske Michelin-Køkken inspireres Chefkok Bruno Lecanu af dufte og smage, som sammensættes i farverige og mættende måltider. Maden leveres af friske, primært økologiske råvarer og sundhed og kvalitet går hånd i hånd. Franske rødder og dansk sindelag er en god kombination. Lækkert familiemad til hverdag og weekend som kan nydes når det passer. Frisklavet mad med fokus på økologi og og vakuumpakket skal maden herefter blot varmes op – nemt og enkelt med anvisningerne der følger med, og med en holdbarhed på køl, på mindst 6 døgn fra levereringstidspunkt.

”I forbindelse med vores hjemmekampe i JYSK arena, er det vigtigt for at kunne tilbyde vores samarbejdspartnere en stor mangfoldighed i udbuddet af madleverandører. Vi vil gerne give dem en god oplevelse op til kampene og jeg har fulgt lidt med på sidelinjen, da jeg vidste at Lotte Mathiasen fra BrandYourBizz var en vigtig part i at få det her synliggjort og kørt i stilling rent markedsføringsmæssigt og at andre personer fra mit netværk også var en part heri, jamen så blev jeg meget inspireret heraf, med henblik på at give vores partnere en god oplevelse og lave et eventuelt samarbejde. Vi havde et konstruktivt og godt møde og ja det er med stolthed i stemmen at kunne oplyse har indgået et fremadrettet samarbejde. Vi er i gang med en plan sammen, en plan som skal sikre værdi og bæredygtighed for Chef Holmgaard i samarbejde med Silkeborg-Voel KFUM”, udtaler Per Rasmussen. ”Jeg håber vi kan være med på rejsen – jeg tror ualmindeligt meget på det her set-up og vil gerne opfordre Jer til at gå ind hjemmesiden og få bestilt Jeres Mad ud af Boksen”, afslutter Per Rasmussen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com