Af Jens I. Rasmussen

Der er ingen tvivl om, at alle hold vil slutte sæsonen så højt oppe i tabellen som muligt. Alligevel vil cheftræner Jakob Andreasen ikke sætte en præcis placering på som en målsætning her og nu.

”Men jeg kan love, at vi går ind med troen på, at vi kan vinde alle kampe, og vi har en drøm om Final-4 i Santander Cup’en. Vi er i kvartfinalen nu, og vi går all-in, uanset hvem der er vores modstander”, siger Jakob Andreasen.

Liga-sæsonens første modstander er oprykkerne fra Sønderjyske, der kommer til premieren i Jysk Arena.

”Sønderjyske kom buldrende ind i Ligaen, og det er ikke et hold uden profiler. Senest så vi holdet være foran 11-3 mod København i 1/8-delsfianlen i Santander Cup’en, for dog at tabe kampen til sidst. Men Sønderjyske er et hold, der ikke rykker ud af Ligaen,” siger Jakob Andreasen.

Han nævner flere af de spillere, som Sønderjyske har i den nye sæson. Det er blandt andre Lea Hansen og Louise Ellebæk, som han kender så godt fra deres tid i Silkeborg-Voel.

Desuden er der Sarah Dalsgaard Paulsen, som er hentet hjem fra norske Molde, og Josefine Dragenberg, der er skiftet fra Holstebro.

”Hvis vi spiller op til vores niveau, kan vi vinde, og vi er ved godt mod. Vi har vundet alle vore træningskampe, og vi har haft en nogenlunde skadesfri optakt. Helene Kindberg er således klar igen. Den eneste, som er ude, er Mathilde Lundstrøm, men det vidste vi. Hun skal have tid til at komme igen efter sin korsbåndsskade”, siger Jakob Andreasen.

Silkeborg-Voel har sagt farvel til flere rutinerede spillere, men unge talenter er kommet til.

”Det er klart, at en Ann-Grethe Nørgaard, der scorede 135 mål i sidste sæson, er savnet. Men heldigvis tager andre over, som vi så med Maja Laursen mod Ringkøbing”, siger cheftræneren.