Jakob Andreasen håber, at Silkeborg vil være med til at slå publikumrekorden til en damekamp i JYSK arena på omkring 1800, som var samlet sidst, holdet spillede en returkamp i DM-kvartfinalen for to år siden.

– Dengang samlede vi 1800 mennesker i JYSK arena, og det var rigtig flot. Men der er også sket rigtig meget siden da. Vi er oppe på et helt andet gennemsnitstal for tilskuere til vores ligakampe, og sidst vi spillede hjemme, var der mødt næsten 1600 op for at hjælpe os i slutspillet. Jeg håber, at den positive udvikling i tilskuertallet vil fortsætte, så vi for første gang kan komme over 2000 tilskuere til en Silkeborg-Voelkamp, lyder håbet fra Jakob Andreasen.

Sportsligt synes den ydmyge cheftræner også, at holdet får mere og mere at byde på, så tilskuerne også vil få en stor oplevelse med hjem fra hallen lige op til påske.

– Jeg synes vi spiller rigtig flot håndbold for tiden. Det har vi egentlig gjort hele året, men det bliver bedre og bedre, og jeg kan mærke på spillerne, at de selv bliver mere og mere trygge ved, at de hver især holder de aftaler, vi laver til træning. Vi spiller en pragtkamp i går, og på alle pladser er der bare fuldt fokus fra første til sidste fløjt. Det gør mig stolt og samtidig meget tryg ved, at vi faktisk kan spille os et skridt videre i turneringen, siger Jakob Andreasen, der dog ikke er klar til at kalde Silkeborg-Voel for favoritter.

– Det var fedt at vinde over et hold som København Håndbold, der har spillet på et højt niveau gennem stort set hele sæsonen og som har så stærk en hjemmebanestatistik, som de har. Det er positivt, at vi lykkes så flot med at spille op til vores bedste mod et af Danmarks pt. bedste hold, men vi har stadig lang vej. Nu har vi hjemmebanefordel i den næste kamp, så nu gælder det om at få en masse folk i hallen, så vi for alvor kan udnytte den fordel, opfordrer Jakob Andreasen en ekstra gang.

Kampen spilles onsdag den 12. april klokken 18.30, men vi begynder allerede klokken 17 med opvarmning i Hal B, hvor du blandt andet kan møde vores kommende venstre fløj Hege Bakken Wahlquist.

KØB DIN BILLET PÅ BILLETSALG.DK

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com