Fredagens intense kamp mod danmarksmestrene fra Nykøbing Falster Håndbold endte desværre ikke til fordel for Silkeborg-Voel, selvom de grønne piger flere gange førte med op til fire mål. Men på trods af et ærgerligt nederlag på Falster, ser cheftræner Jakob Andreasen alligevel tilbage på en god og velspillet kamp.

– Pigerne fortjente at blive rost efter kampen, for selvom vi ikke endte med at vinde, leverede de en god indsats. Vi lykkedes med de ting, vi havde aftalte i forhold til taktik og pigerne overholdt vores aftaler. I størstedelen af kampen holdt pigerne også presset fra Falster, og efter første halvleg var vi foran med tre mål, siger Jakob Andreasen.

Men pauseføringen var en kort fornøjelse og kort inde i anden halvleg var Nykøbing Falster Håndbold igen det svære hold, vi oplevede i begyndelsen af første halvleg.

– NFH scorede mange mål i begyndelsen af anden halvleg, men vores piger fandt hurtigt fokus igen og spillede frem. De formåede også at holde en stærk spiller som Mulle ude af kampen. Det var faktisk kun Westberg-søstrene – især Johanna Westberg – pigerne ikke kunne standse, siger Jakob Andreasen.

Nu er målet selvfølgelig at blive klar til den næste kamp, når landsholdspausen er slut. Torsdag den 5. oktober gælder det om at få to point mod Team Esbjerg i JYSK arena.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com