Mandag d. 1. Februar har du mulighed for at komme til foredrag med Chris Macdonald i JYSK Arena. Han vil her sætte fokus på sundhed i et bredt perspektiv, livet i overhalings banen, de seneste resultater indenfor sundhed og meget mere. 

Hermed følger et udpluk om hans foredrag “SUNDHED I ET BREDT PERSPEKTIV”:

    • Vi lever et travlt liv i overhalings banen, hvor vi skal nå mere end vi nåede i går. Derudover så er kravet til vores engagement og indsats til arbejdet blevet større og større. Men døgnet har stadig kun 24 timer.
    • I dette foredrag fortæller Chris MacDonald om de seneste resultater indenfor sundhed – det drejer sig om alt fra kost til motivation, fysisk aktivitet og stress – det hele bliver selvfølgelig krydret med en god portion humor.
    • Chris MacDonald vil i dette foredrag ikke bare motivere, men også inspirere så tilhørerne går hjem med lysten til at begive sig hen imod en sundere livsstil.
    • Kost, søvn, motion og en fornuftig stress-balance er den optimale kombination til vores velbefindende, og en del af det sikkerhedsudstyr, som er nødvendigt, hvis vi skal leve livet i overhalings banen.
    • Med sin erfaringer fra U-TURN fra TV og sin videnskabelige viden kombinerer Chris MacDonald i dette foredrag sin viden om, hvordan man bedst optimerer det sikkerhedsudstyr, som vi alle har brug for, hvis vi skal fungere optimalt.

Billetter kan købes her

Ved gruppe-/virksomhedsbestilling på mere en 15 personer kontakt Mikael Bak 2857 5842 eller mb@silkeborg-voelkfum.dk

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com