Efter to sæsoner i den grønne trøje har Christina Wildbork besluttet at søge nye udfordringer i udlandet og forlader derfor Silkeborg denne sommer.

Christina Wildbork har i løbet af sin tid i Silkeborg-Voel spillet nogle store kampe, særligt i sin første sæson i klubben var hun en vigtig og afgørende spiller. Mod slutningen af sidste sæson blev hun desværre skadet i skulderen og har derfor brugt første halvdel af denne sæson på at kæmpe sig tilbage på banen.

Den hårdtskydende venstre back blev sin skade kvit omkring årsskiftet og har i hele forårssæsonen igen indgået i Jakob Andreasens kamptrup.

I gruppespillets sidste kamp mod Randers HK kvitterede Christina Wildbork for spilletiden med hele fem scoringer og gik dermed ind til første kvartfinale mod København Håndbold med masser af selvtillid sammen med resten af holdet.

Sæsonen blev for Silkeborg-Voel afsluttet med en sikker pokalsejr over Hadsten SK, hvor Christina Wildbork blev noteret for fire scoringer i det, der endte med at blive hendes sidste kamp i den grønne Silkeborg-Voeltrøje.

I klubben har man været glade for at have Christina Wildbork på holdet og ønsker hende held og lykke i hendes nye klub.

– Vi siger farvel til en dygtig og ambitiøs ung spiller, som kan nå rigtig langt. Jeg har været glad for at have Christina Wildbork på mit hold og er rigtig glad for, at vi har fået hende hel tilbage fra hendes skade, så sidste del af hendes ophold her i Silkeborg har været til glæde og gavn for både Christina selv og for resten af holdet, siger Jakob Andreasen, der disse dage nyder sin nye tilværelse som far, efter kæresten Christina torsdag den 11. maj fødte lille Marius.