Efter en til tider særdeles turbulent sæson, valgte Freja Cohrt tidligere i år, at skifte Skive fH ud med Silkeborg-Voel, og hun ser skiftet som et skridt i den rigtige retning, og glæder sig til at komme ind på et hold, hvor harmonien er i orden.

Freja Cohrt har spillet i både FCM, Randers HK og Skive fH, inden det altså i denne sæson gælder Silkeborg-Voel, og det er et skifte der var svært at beslutte sig for, men hun er på ingen måde i tvivl om, at hun har truffet den helt rette beslutning.

– Efter en noget rodet sæson i Skive, så glæder jeg mig meget over mit skifte til Silkeborg-Voel, hvor jeg allerede er faldet godt til, og hvor jeg fornemmer, at sammensætningen af truppen er den helt rette fordi vi svinger godt sammen. Jeg synes også at truppen er noget stærkere end i Skive, så jeg ser også frem til, at begynde at vinde nogle kampe igen, og jeg vil klart sige, at det er et skridt op ad for mig, siger Freja Cohrt til silkeborg-voel.dk og fortsætter:

– Jeg syntes at det var svært at træffe beslutningen om, hvor jeg skulle spille, men efter at have talt med Jakob (Andreasen, red) var jeg ikke i tvivl. Han er enormt passioneret omkring det hele, og så kunne jeg mærke, at han har en tro på mig, og det betyder naturligvis meget og det sætter jeg stor pris på. Det at vi også har en fysisk træner som Lars Mars tilknyttet, er bestemt også et stort plus, og et klart signal om, at klubben har styr på tingene og har nogle ambitioner.

Freja Cohrt er udset til at få en stor del spilletid, hvor hun skal kæmpe om pladsen med Mathilde Bjerregaard, men hun er helt med på, at spilletiden ikke kommer af sig selv, og at hun fra start af skal vise sig frem.

– Det er klart at jeg valgte Silkeborg-Voel, blandt andet fordi at jeg har udsigt til en masse spilletid, men om jeg bliver førstevalg er svært at sige, men gør jeg det godt, så håber og regner jeg da med det. Omvendt har jeg nogle ting jeg skal leve op til, blandt i forhold til træning og Jakob Andreasen lægger stor vægt på, at man er seriøs hele vejen rundt, så det kommer ikke af sig selv.

Efter en sæson i Skive fH, hvor alt tilsidst sejlede omkring holdet, har Freja Cohrt en anden tro på tilværelsen nu, men påpeger samtidig, at den kommende sæson godt kan gå hen og blive særdeles tæt for de grønblusede.

– Jeg ser klubben som meget professionel og klart mere struktureret end Skive, og det betyder rigtigt meget, også i de perioder hvor det måske ikke er så sjovt, men hvor man jo stadig skal præstere. Vi har en forholdsvis bred trup, og det tror jeg kan komme os til gode, især hvis vi formår at drage nytte af det, da ligaen ser ud til at blive endnu mere tæt, end sidste sæson. Vi skal for alt i verden undgå at blive en del af nedrykningskampen, fordi det er virkeligt ikke sjovt, men jeg er også overbevist om, at vi kommer på sikker afstand, fastslår hun.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com