Det var i sig selv lidt af et scoop, da Silkeborg-Voel i foråret kunne præsentere Freja Cohrt som ny spiller i klubben, og allerede nu er det samarbejde så stærkt, at begge parter er blevet enige om en kontraktforlængelse.

Det betyder, at Freja Cohrt er at finde i Silkeborg-Voel indtil 2018, og det unge fløjtalent er glad for forlængelsen, og siger samtidig at det ikke var svært at nå til enighed, da hun tror på at klubben er den helt rette for hendes videre udvikling.

– Jeg har været meget glad for det første halve år i Silkeborg, og derfor var det ikke nogen svær beslutning at forlænge kontrakten med et år, således at den gælder frem til 2018. Jeg har søgt efter noget kontinuitet og et sted hvor jeg kan fortsætte med at udvikle mit spil, og det synes jeg, at jeg har fundet i Silkeborg-Voel. Jeg kan sagtens se mig her over flere sæsoner, og derfor er det helt rigtigt for mig, at forlænge allerede nu, siger Freja Cohrt.

I denne sæson deles hun om venstre fløj med Mathilde Bjerregaard, men da Mathildes primære fokus indtil nu har været forsvaret, så er det nærmest blevet til fuld tid i hver eneste kamp, og det er noget som Freja Cohrt er glad for.

– Jeg har gerne ville spille i en klub, hvor jeg får masser af spilletid, og får lov til at lave fejl og øve på de ting der ikke fungerer, og det får jeg lov til i Silkeborg-Voel. Samtidig er det jo et vildt spændende projekt der er gang i, og jeg er kommet til en klub der er i fremgang, så jeg ser positive muligheder både for holdet, men også for mig selv, fortæller hun og fortsætter:

– Det er ikke nogen hemmelighed, at en af mine målsætninger er at komme ind omkring landsholdet, og det håber jeg da at Silkeborg-Voel kan hjælpe mig på vej med, så jeg kan fortsætte min udvikling i den rigtige retning. Det kræver en masse af mig selv, og jeg er klar til at give den fuld gas, for at få det til at ske.

Cadeau til klubben
Med forlængelsen, har klubben nu sikret sig tre markante underskrifter (Stine Bonde og Sofie Bæk blev præsenteret forleden, red) og cheftræner, Jakob Andreasen, er da også godt tilfreds med situationen, og glæder sig over, at man nu sikrer fremtiden og formår at holde på talenterne.

– Det er da en stor cadeau til klubben, at vi kan forlænge med Freja Cohrt, som er et af de mest spændende talenter på venstre fløj. Hun er uden tvivl en kommende landsholdspiller, hvis hun fortsætter den udvikling hun har nu, og det vil vi selvfølgelig gøre alt for sker. Hun er en spiller der har savnet lidt stabilitet, og det får hun så nu, med sin forlængelse med Silkeborg-Voel, siger Jakob Andreasen og tilføjer:

– Det her er også et signal fra klubbens side om, at nu går vi faktisk efter mere end bare overlevelse i Dame Håndboldligaen. Vi fremtidssikrer for tiden, og i stedet for at se spillerne smutte, som det tidligere er sket, ja så fastholder vi dem nu, og det er meget glædeligt.

Freja Cohrt har tidligere spillet i:

Skive fH
Randers HK
FCM Håndbold

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com