Når den nye sæson indledes efter sommerferien, bliver det til et gensyn med den svenske landsholdskeeper Filippa Idéhn, der vender retur til Silkeborg-Voel KFUM. Hun har i den seneste sæson optrådt for rumænske Minaur Baia Mare.

Nu har den 30-årige svensker skrevet under på en to-årig aftale med Silkeborg-Voel KFUM. I begge lejre er gensynsglæden stor.

”Jeg havde mange gode oplevelser hos Silkeborg-Voel KFUM i sidste sæson, og derfor er jeg naturligvis glad for at vende retur til klubben. Trænerstaben og mange af spillerne kender jeg fra tidligere, og derfor tror jeg på, at jeg hurtigt finder mig tilrette. På det sportslige plan er det naturligvis min ambition, at vi igen til næste sæson skal med i slutspillet, hvor vi forhåbentlig kan levere gode præstationer”, udtaler Filippa Idéhn.

I ledelsen hos Silkeborg-Voel KFUM er der hos Mikael Bak glæde over, at man igen kan råde over den stærke svenske keeper: ”Vi ser frem til at byde velkommen til Filippa. I sin ene sæson hos os leverede hun undervejs rigtig fine præstationer og vi tror på, at hun sammen med Stine Bonde kan være et af ligaens bedste makkerpar på målmandsposten. Der er ingen tvivl om, at vi får en målmand, der har et rigtig højt topniveau, hvilket hun har bevist gennem en årrække”.

På det svenske landshold står Filippa Idéhn noteret for mere end 100 kampe. Det er endnu uvist, om hun skal med landsholdet til sommerens OL i Tokyo.