I forbindelse med TV kampen hjemme mod Viborg den 8/10 kan alle med tydelighed mærke og se et nyt større samarbejde.

Fremadrettet får Erhvervsklubben i Silkeborg-Voel et nyt navn, som tydeligt markerer et nyt, spændende samarbejde til gavn for begge parter. Navnet på vores erhvervsklub vil fremadrettet være:

Dansk Løn Service Erhvervsklub

Navnet vil komme til at være rigtigt synligt i mange sammenhænge, naturligvis specielt i forbindelse med hjemmekampene.

”Vi har i en periode haft en konstruktiv dialog omkring muligheder sammen – vi har vendt mange muligheder og det er rigtigt glædeligt at vi nåede til enighed om at etablere et samarbejde, set i forhold til hvor Dansk Løn Service er på vej hen. Nikolaj og jeg har vendt så at sige hver en sten og så nåede vi i mål, for at blive i sportens verden.  Men det har været en god øvelse og ja det er kommer til at skinne igennem i mange sammenhænge. Vi har givet hinanden håndslag på at det skal være et længevarende samarbejde, med henblik på at vi jævnligt evaluerer og ser på muligheder sammen – med henblik på hele tiden at optimere tingene og allerede år 1 kan det gavne begge partner. Beløb og indhold er en sag partnerne imellem”, siger Per Rasmussen Silkeborg-Voel.

”Jeg så at Per lavede rigtig mange samarbejde med andre virksomheder rundt i byen, og tænkte det skulle vi (Dansk Løn Service) også være med på. Derfor kontaktede jeg Per, og han kunne heldigvis også se et ”lønsomt” samarbejde for begge parter. Derfor er jeg utrolig glad og stolt over vi kan støtte det lokale med et sponsorat, og vi samtidig kan få lov til at lave lønnen for Silkeborg Voel. Vi er på en rejse i Dansk Løn Service, om at blive mere synlige i lokalt samfundet, og det kan samarbejdet med Silkeborg Voel, hjælpe os med”, siger Nikolaj Elstrøm direktør Dansk Løn Service