På billedet ses Transportchef ved Dantra Bent Levring, Stephanie Andersen Silkeborg-Voel Håndbold, nyuddannet chauffør hos Dantra Carsten Brun Iversen og Sofie Bæk Andersen Silkeborg-Voel Håndbold

Transportvirksomheden Dantra A/S er fra den kommende sæson ny partner hos Silkeborg-Voel. Virksomheden har samtidig købt navnerettighed til loungen i JYSK arena.

Fra den kommende sæson hedder loungen i JYSK arena Dantra Loungen, når Silkeborg-Voels ligakvinder spiller på hjemmebane. Transportvirksomheden har nemlig indgået et partnerskab med Silkeborg-Voel og bliver dermed ny partner for klubben.

– Det betyder rigtig meget for os, at vi får eksponeret loungen. Samtidig er det dejligt at opleve en god opbakning fra Dantra A/S, som vi selvfølgelig håber bliver til et langvarigt partnerskab, siger adm. direktør i Silkeborg-Voel Mikael Bak.

Også Kenneth Jensen glæder sig som adm. direktør hos Dantra A/S over det nye partnerskab.

– Vi har en stor interesse i at støtte det lokale idrætsliv, og da vi ser Silkeborg-Voel som en klub med gode værdier og en klub, man skal have respekt for, faldt det os meget naturligt at blive partner i klubben, siger Kenneth Jensen.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com