nyhed-dummy

Silkeborg Voels 2 div. damer tog her til aften imod SIF Ansager i Voel hallen.
En kamp der med rette kunne kaldes for en bund gyser. Vind eller risikere at forsvind ud af 2 div. Den overskrift gjaldt begge hold.
Voel kom skidt fra start, i angrebet. Ikke at Voel ikke kom til chancer for det gjorde de, men de blev ikke udnyttet. Og lad mig med det samme sige at det går igen, igennem største delen af kampen. Ansager kom først på tavlen og igennem første del af førstehalvleg førte de. Efter ca. 20 min. lykkes det Voel at få kontakt og derefter at komme foran. Dog lykkes det Ansager af få halvlegens sidste scoring så pause stillingen var 11 – 11.
Voel kom bedre i gang fra anden halvlegs start. Dog følges de to hold ad de første 15 min. Derefter får Ansager en scorings pause og den benytter Voel sig af. Pludselig er Voel foran med 2 og senere bliver det til et 3 og 4 måls forspring for Voel. Med til historien skal det desværre, fortælles at Ansagers Nina Vassvik må udgå med en skade efter ca. 20 min. Det var ikke hvad Ansager havde brug for. Jeg håber at Nina hurtig er tilbage på banen igen. Voel havde nu fået overtaget, uden at de dog kunne trække fra for fuld kraft. Grundet de håbløse mange afbrændte chancer. Det var godt at Voel igennem hele kampen havde et solidt forsvar og en fantastisk mål kvinde. Grundet skader havde man valgt at sætte Sara Kececi i målet og det var stærkt medvirkende til sejren, der blev på 22 – 19.
To livsvigtige points til Voel. Puha hvor var den kamp alt for spændende, alt for længde. Med mere koldblodighed og ro i afslutningerne kunne Voel have sikret sig en fortjent stor sejer, nu blev den “kun” på 3 mål og det var for lidt. Ansager strittede godt imod i starten, men da Voel lukkede op for løbene så måtte de melde pas. Stor ros til Sara Kececi, uden din indsats havde Voel ikke vundet. Jeg må nok engang rose forsvaret, i stod rigtig flot piger, kanon indsats fra alle. I angrebet, selv med alt for mange afbrændere, skal jeg lige rose vores to små lynhurtige fløje. Signe Georgi og Sara Sølvsten, for deres mål, men egentligt nok mere for deres indspil til Strunge og Kloborg. Flotte detaljer, super flot i to. Jeg vil dog slutte mine roser med at nævne kampens debutant. Et frisk pust fra Voels egen u-18 række, nemlig Marlene Claudi. Claudi skal nok melde sig ind på holdet når hun nu lige kommer mere med i spillet. Efter lidt begynder nerver gik hun uimponeret til sagen og hamrede 5 mål i kassen. Respekt herfra Claudi.
Silkeborg Voels målscore var følgende: Marlene Claudi og Sara Sølvsten 5, Signe Georgi 4 (2), Stine Aaen 3 (1), Maja Kloborg og Mathilde Strunge 2, Kathrine Mikkelsen 1 + 22 redninger af Sara Kececi.
Vurdering af hal: 4* (hyggelig og brugbar med speaker)
Vurdering af dommere: 3*↑ (skønheds fejl i begge ender, men alt i alt godkendt med et +)
Vurdering af publikum: 3* (der var ikke meget liv i hallen, dog prøvede U-18 pigerne at få gang i klapsalverne)

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com