Kampen om de eftertragtede slutspilspladser spidser til. Det var derfor to livsvigtige point, der var på spil i dagens kamp – såvel for hjemmeholdet som for udeholdet.

I 1. halvleg kom Randers HK bedst fra start. Silkeborg-Voel KFUM fik dog hurtigt indhentet en 6-3-føring, hvorfor Randers HK så sig nødsaget til at tage to team timeouts inden for 7 minutter. Flere flotte opspil i angrebet for begge hold betød, at føringen herefter hele tiden lå og vippede. Det var dog Silkeborg-Voel KFUM, der, med storspil af især unge Emilie Ytting, kunne gå til pause med en føring på ét mål. Desværre var det dog også med Sofie Bæk Andersen liggende på sidelinjen, efter hun vred rundt på anklen med bare 40 sekunder igen af 1. halvleg. 

I 2. halvleg blev der spillet med en større fejlprocent, flere udvisninger og tekniske fejl samt store brændte chancer fra Silkeborg-Voel KFUMs side. I 7 mod 6-spillet fik Randers HK scoret flere gange i tomt mål, hvilket var med til at gøre forspringet så stort, at de grønblusede fra Silkeborg-Voel KFUM aldrig fik det indhentet.

Slutresultatet lød på 31-24 til Randers HK, og det var nogle skuffede Silkeborg-Voel KFUM-spillere, der måtte gå i omklædningsrummet efter kampen. De missede dermed chancen for at udbygge en føring ned til den ærgerlige 9. plads i ligaen, som ingen vil ende på, hvorfor feltet med slutspilskandidater er blevet noget tættere. 

De har dog ikke tid til at være skuffede alt for længe, da de igen allerede på torsdag d. 21. februar tager imod København Håndbold på hjemmebane i JYSK ARENA.

HTH Ligaen, 22. Spillerunde 

18. februar 2019 kl. 18.30, ARENA Randers

Silkeborg-Voel KFUM vs. Randers HK: 14-15 (31-24) 

Målscorere:

Randers HK:Camilla Dalby 8, Cecilie Mørch Hansen 5, Camilla Degn 4, Sabine Pedersen 4, Jamina Roberts 4, Line Mai Hougaard 3, Julia Eriksen 1, Anne Sofie Hjort 1, Martina Thörn 1 

Silkeborg-Voel KFUM: Susann Müller 5, Sofie Bæk Andersen 4, Andrea West Bendtsen 4, Emilie Ytting 4, Othilia Brøndum Christensen 2, Helene Kindberg 2, Lea Hansen 1, Hege Bakken Wahlquist 1, Camilla Fangel 1

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com