Pressemeddelelse
Silkeborg-Voel KFUM’s hovedforening kom ud med et overskud på en halv million

For godt et år siden stod Silkeborg-Voel i en meget trængt økonomisk situation, der kunne have kostet ligaholdet livet. Men klubben blev reddet, og siden er det blevet vendt til flere positive resultater.
For nogle uger siden kom aktieselskabet bag ligaholdet ud med et overskud på 365.000 kroner, og der er nu blevet afholdt generalforsamling i hovedforeningen.
Her kunne bestyrelsen redegøre for økonomien og oplyse, at hovedforeningen er kommet ud med et overskud på 506.000 kroner.
Formand René Andersen roste resultatet i sin beretning og sendte roserne videre den øvrige bestyrelse og ikke mindst til de frivillige i foreningen.
” Når vi står sammen, kan vi skabe resultater og spare penge. Der er brug for penge til at polstre vores klub, hvis der kommer en ny krise. Det gælder om at opbygge en egenkapital, og det gør vi ved at tjene penge på flere ting. Der er det store håndboldstævne Silkeborg-Voel Cup, der er styrkecentret i Voel, der er cafeteriet i Voel-hallen, hvor der nu er ulønnet frivillige, som passer det. Tidligere var det lønnet personale.” Alt dette er med til at vi kan lave endnu bedre rammer for vores medlemmer og frivillige.”Det er vigtigt at understrege, at egenkapitalen ikke bliver opbygget af medlemskontingenter og sponsorkroner, men udelukkende ved hjælp af ekstraordinære tiltag. Det er de frivilliges indsats, der kan sikre vores forening og aktieselskabet bag ligaholdet i fremtiden. Vi kan meget, når vi står sammen. En stor tak for det,” udtrykker René Andersen.
Han takker også bestyrelsen i aktieselskabet for dens indsats i det forgangne år.
Direktør i Silkeborg-Voel Jakob Andreasen er helt på linje med hovedformanden.
”Det er alle de ekstraordinære tiltag og de frivilliges arbejde, der kan sikre fremtiden ved at polstre økonomien. Stor ros til hovedbestyrelsen med René Andersen og co. for deres arbejde. Og det er mega vigtigt, at alle får en forståelse for, at sponsorkroner i A/S og kontingenter i foreningen ikke bliver brugt til egenkapitalen”, siger Jakob Andreasen.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com