For andet år i træk lykkedes det for U14 drengene at sikre sig sejren i Elite Cup Finalen. Lørdag formiddag gik det ud over arvefjenderne fra Aars HK, der blev besejret med 16-13 efter 6-5 ved pausen.

Det var tredje gang inden for tre måneder de to hold, der hører til Jyllands bedste af slagsen, tørnede sammen, og for tredje gang var Kent Knudsens tropper de bedste.

– Det var tydeligt at se, at de to hold kendte hinanden rigtig godt. Derfor blev det heller aldrig nogen stor kamp, men jeg stolt på knægtenes vegne. De gjorde det godt, sagde en glad træner, Kent Knudsen efter opgøret.

Finalen blev præget af nervøst spil fra begge sider, og ikke mindst klassespil af de to holds keepere. Voels Nicklaus Laursen var en afgørende faktor, da kampen var inde i den afgørende fase: Her lukkede den talentfulde keeper helt af, men kampen igennem havde han flere gode redninger.

Ikke mange mål

Det blev et målfattigt opgør. De to hold havde styr på hinanden, og der blev taget godt fra i de to forsvar, hvor Voel i slutfasen var dem, der havde bedst styr på begivenhederne.

Kampen blev indledt med mange tekniske fejl fra begge hold, og ingen fik rigtig spillet til at glide i de første 25 minutter. Efter 20 minutter viste tavlen 5-5, og kun de grønne formåede at nette en enkelt gang inden pausen. Der blev gået til stålet i forsvaret, og det betød en del udvisninger i opgøret.

De grønne kom bedst ud til anden halvleg og med et par hurtig scoringer bragte de sig foran med to mål. Det knækkede dog ikke Aars HK, der svarede godt igen og fin bragt balance i regnskabet ved 9-9. Herefter var der en lang stillingskrig inden de grønne efter 16 minutter fik bragt sig foran igen. Her slap modstandernes kræfter op, og Voel kunne køre sejren hjem godt støttet af de omkring 50 grønne fans, der havde fundet vej til Bellevue Hallen i Risskov