Der blev som ventet ikke den store spænding omkring udfaldet af lørdagens returopgør mellem Silkeborg-Voel KFUM og Spono Eagles. De grønne piger forsatte, hvor de slap i går, og satte sig lynhurtig på kampen. De schweziske piger fulgte med til 3-2. Herfra så de grønne sig ikke tilbage, og med lidt mere koncentration i angrebet, var det blevet til en endnu større sejr end de 34-22.

Sammenlagt slår pigerne Sponsor Eagels med 67-42, og er klar til 1/8 dels finalen – der er lodtrækning til denne i næste uge.

Dagens kamp bar præg af, at der klasseforskel på dansk og schweizisk damehåndbold. Derfor kunne Jakob Andreasen også bruge kampen tll at prøve forskellige konstellationer af. Blandt andet fik Sara Kececi lov til at vogte målet gennem hele kampen. Det kvitterede hun for med nuppe over 20 bolde – blandt andet et straffekast. Hun var naturligvis godt tilfreds efter kampen.

– Det var fedt at få lov til at spille en hel kamp. Det sker ikke så tit. Jeg fik det at vide at jeg skulle stå,lige inden vi klædte om, og jeg havde ikke svært ved at sætte mig op, selvom vi vandt stort i går. For mig er det at få lov til at spille en hel kamp en kæmpe motivation i sig selv, og så var det jo rart, at det gik så godt, sagde Sara Kececi efter kampen.

Også cheftræner Jakob Andreasen var en tilfreds mand efter opgøret.

– Det er stort for klubben. Det er stort for pigerne. Vi er videre, og det er det afgørende. Nu er det så spændende, hvem vi skal op imod. Pigerne og jeg vil gerne hav en stor oplevelse, men det kan godt være vores cheføkonom Michael Bak, helst vil trække et hold tæt på. For os ville det være fedt med en svensk eller norsk modstander. Et ungarsk hold vil også være fint, men en tur til Rusland, vil vi godt undgå, sagde Jakob Andreasen efter opgøret.

Han og pigerne kan nu holde en velfortjent juleferie, indtil midt i december, hvor forberedelserne til ligaen starter igen. Pigerne lægger ud mod Viborg 30. december på udebane.