Voel var lukket ned i sækken efter 10 minutters spil af anden halvleg, hvor FCM stort set styrede begivenhederne, men de grønne ville det anderledes. Med fem scoringer i træk var pigerne med igen, og pressede FCM til det yderste. Med lidt mere held i sprøjten og uden et par kendelser, der gik pigerne i mod havde de hentet det ene point.Men de danske mestre trak det længste står og kunne trække sig tilbage med en sejr på 19-18.

Havde angrebet haft lidt mere held i sprøjten, havde de grønne voldt FCM endnu større problemer, men uldjyderne havde mest rutine til sidst.. Med til historien hører også at Sabine Englert tog nogle afgørende skud fra de grønne.

Forsvaret var på plads, og havde godt styr på de danske mestre. I store dele af kampen fik de dæmmet op for kontraspillet, og Trine Troelsen havde kræfter til at lukke Louise Burgaard helt. Samtidig tog Mathilde Bjerrregaard sig kærligt at Veronica Kristiansen.

For en gangs skyld havde Stine Bonde ikke lige sin bedste aften, men Sara Kececi greb chancen, og kom ind og reddede en række forsøg fra FCM, da det kneb i anden halvleg. Blandt andet greb hun Louise Burgaard ud en enkelt gang.

Voel fulgte godt med i første halvleg, men i starten af anden halvleg trak FCM fra uden Voel rigtig kunne svare igen. Det slog ikke de grønne ud, og stille og roligt arbejdede de sig ind i kampen igen, hvor ikke mindst Sofie Bæk Andersen stempler ind. Men Voel formåede aldrig at komme helt op. Chancen var der, men de sidste marginaler var ikke med de grønne, i en kamp, hvor de leverede et flot come back og viste, at de kan spille op med de bedste i landet.

Ros fra Andreasen

Cheftræner Jakob Andreasen ærgrede sig over det knebne nederlag.

– Vi havde ikke dommerne med os i et par afgørende situationer, og det gjorde måske udfaldet. Jeg er dog ganske godt tilfreds med pigernes indsats. De gør det fantastisk. De ligger alt i det, og viser at de vil det her. Vi er oppe mod måske Danmarks bedste forsvar, der formår at sætte kontrafaserne i gang, men vores returløb er helt outstanding, vi får dem stoppet. Det er fint arbejde af pigerne. Vi kan tage alt med her fra bort set fra resultatet, sagde Jakob Andreasen efter opgøret.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com