Anført af en Trine Troelsen i målhumør og en sprællende Bonde i målet blev trænings partneren og de danske mestre FC Midtjylland sendt retur med et nederlag på 21-27.

Straks fra start af opgøret virkede de grønne piger rigtig tændte, og opsatte på at tage revanche fra sidste lørdags nedtur i EHF-Cuppen. De sprudlede af kampgejst, og som kampen skred frem, fornemmede man, at det kunne blive de grønnes aften.

De to hold fulgtes ad i starten af kampen. Voel havde nogle gode muligheder, men i den periode valgte Sabine Englert at nuppe det ene forsøg efter det andet. Men verdensklassemålmanden mistede hurtigt humøret, især fordi Trine Troelsen i denne periode nærmest scorede efter behag.

Ved stillingen 6-6 trak Voel pludselig fra og bragte sig foran med tre inden de hvidblusede fra heden kunne svare igen. De grønne holdt teten. Forsvaret fik virkelig fat og bagude stod en sikker sidste skanse i Stine Bonde. De bragte sig på 13-8 i en periode, hvor de var i undertal, og holdt fast, selvom FCM svarede lidt igen mod slutningen af halvlegen. Ved pausen stod der 14-10 på tavlen.

Voel fortsatte det gode spil efter pausen, og stille og roligt udbyggede de føringen, og var foran med ni mål. Ikke mindst fordi forsvaret igen fik fat, og i den anden ende scorede man nærmest efter behag. Pigerne virkede virkelig tændte og havde læst modstanderne, der slet ikke fik gang i deres frygtede kontraløb.

Mod slutningen af opgøret valgte FCM og Helle Thomsen at sætte Sofie Bæk og Trine Troelsen ud af spillet, men med taktisk snilde fra Jakob Andreasen og Mathias Madsens side løste de grønne også den opgave, og kunne fortjent strække armene i vejret efter sidste fløjt – sejren var i hus og endnu en skalp nuppet.

Cheftræner Jakob Andreasen manglede ord, da han skulle beskrive sejren.

– Hvad skal man sige. Det var godt arbejde. Vi står kompakt i forsvaret, og når vi undgår fejlene har vi en række spidskompetencer, som vi kan bruge. Bonde står godt, og Trine er helt outstanding i dag – det er svært at sætte ord på. Hun havde styr på det hele. Vi har alle de redninger, vi skal have, og Ida Sylvest gør det rigtig godt. Vi har meget mere fysik og attitude i dag end mod Höör, og det var rart at se. Pigerne viste, at der var noget, der skulle revancheres i dag, sagde Jakob Andreasen efter opgøret.

Kampen blev overværet af 806 tilskuere.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com