De grønne piger skulle lige i gang i aftenens kamp inden de fik styr på de fynske gæster. I modsætning til de seneste hjemmekampe kom Voel ikke godt fra start. De første skud blev brændt. Til gengæld havde fynboerne mere styr på det med målene og var foran med 3-1, inden hjemmeholdet vågnede op. Et par små om rokeringer i forsvaret gjorde at gæsterne havde svært ved at komme igennem, og i den anden ende begyndte angrebet at ramme målet. Især Anne Cecilie La Cour fik hamret nogle bolde ind, og det pressede gæsterne. Stille og roligt fik hjemmeholdet skabt lidt afstand, og selvom fynboerne svarede igen, sad man med en fornemmelse af, hvor det bar hen. Stine Bonde fik fat i de fynske skytter, og det gav udslaget. De grønne kunne gå til pausen med en føring på 13-10.

Straks fra starten af anden halvleg gik det over stok og sten. Pigerne kom ud fra pausen opsatte på, at vise hvem der regerer i Jysk Arena. I løbet af inden tid var føringen udbygget til syv mål. Først her vågnede gæsterne lidt op, men så snart de fik sat et par bolde ind. Blev der svaret igen i den anden ende, og her var det Simone Böhme, der pludselig tog fat. Fynboerne kom aldrig tilbage i kampen, og stille og roligt kunne pigerne køre sejren hjem.

– Vi spillede ikke det bedste, vi har gjort i år. Men så er det fedt, at tingene lykkes for os, og at alle går ind og fighter. Vi har ikke haft de optimale forberedelses muligheder med folk til landsholdsamling og småskader, men pigerne viser, at de vil det her, og det skal vi bygge videre på i træningslokalet, sagde en glad Jakob Andreasen efter opgøret.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com