Til trods for at de lokale piger førte med 18-13 ved pausen lykkedes det ikke at få revanche for det store nederlag til Randers i den omvendte kamp.

En afgørende faktor blev, at hjemmeholdet aldrig rigtig fandt en løsning på gæsternes mandsopdækning af Jette Hansen og AC i stort set hele anden halvleg. Der blev forsøgt mange opstillinger, men i slutfasen var gæsterne de mest snu. Der blev smidt lidt for mange bolde væk på grund af febrilsk spil, og det udnyttede kronjyderne til køre sejren i hus.

Voel kom ellers bedst ud af første halvleg, der begyndte meget lige. Men efter 10 minutter fik de grønne for alvor fat, og trak stille og roligt fra gæsterne, der trods to timeouts ikke rigtig fandt nogen løsninger, som kunne stoppe det sprudlende Voel hold. Først da man for alvor fik mandsopdækningen af de to skytter til at fungere, kom gæsterne med i opgøret, og langsomt trak de ind på hjemmeholdet, der ellers førte med syv mål efter knap 10 minutter af anden halvleg.

Fra det tidspunkt gik Voel lidt i stå, og Randers havde held til at hente afgørende ind på hjemmeholdet. Et par gange svarede de grønne godt igen, men mod slutningen slap kræfterne op og de lidt mere rutinerede gæster fik spillet til at glide.

Med til historien hører, at Voel brændte tre straffekast og blev ramt af nogle udvisninger på afgørende tidspunkter.

Med sejren rykkede gæsterne forbi Voel i tabellen, idet de er bedst indbyrdes. Men intet er afgjort her to runder før slut, og alt kan ske. SK Aarhus, der kommer på besøg næste lørdag i Jysk, tabte et lille skridt i kampen om en plads i slutspillet, da de fredag tabte til København.

Til trods for mandsopdækningen blev AC og Jette Hansen topscorer med hver syv mål. Camilla Maibom nettede fire gange.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com