Med en sejr på 25-22 sikrede ligapigerne sig to vigtige point i kampen om, at komme med i dette års slutspil om DM. Sejren bringer holdet op på en foreløbig femteplads, men pladsen i slutspillet er ikke 100% på plads. Pigerne kan selv gøre det færdig ved at slå Team Tvis Holstebro – i modsat fald skal de håbe på, at Randers HK eller HC Odense sætter point til i sidste spillerunde.

Lørdag aftens kamp blev lige så spændende, som man havde forudset. I de første minutter af opgøret bølgede spillet frem og tilbage uden, at nogen af holdene rigtig fik teten. Men efter tyve minutters spil fik hjemmeholdet overtaget, og det til trods for, at SK Aarhus valgte at mandsopdække såvel Jette Hansen som Anne Cecilie La Cour. De øvrige spillere løste forbilledligt opgaven, og ikke mindst Trine Knudsen var i denne periode stærkt spillende, og i målet lukkede Stine Bonde helt af.

De grønne kunne gå til halvleg foran 12-9.

Denne føring var dog hentet efter kort tid i anden halvleg. Gæsterne fra Aarhus startede som lyn og torden, men Voel pigerne gav aldrig op, og anført af Jette Hansen trak de igen fra med et par mål. De sortklædte aarhusianere lod sig dog ikke slå ud, og svarede endnu engang igen, og kom foran med et mål. Men flere blev det ikke til, og efter lidt stillingskrig trak de grønne fra igen, og denne gang kunne gæsterne ikke svare tilbage. Selv ikke et forsøg med en ekstra markspiller gav pote – tværtimod, og et par gange fik de grønne nettet i et tomt mål eller et mål vogtet af en markspiller.

Sejren var i hus, og spillerne blev de sidste par minutter af opgøret hyldet af et rekord stort publikum. 1574 var mødt frem, for at hjælpe de grønne tæt på slutspillet.

Alle fortjener stor ros for indsatsen, hvor de skiftedes til at byde ind med gode mål og flot forsvarsspil.

Topscorer blev endnu engang Jette Hansen, der nettede 8 gange, der også blev kåret som kampens bedste spiller.

Pigerne spiller sidst kamp onsdag aften i Holstebro.