BOLDEN ER GIVET OP: Per Rasmussen, netværks- og salgschef i Silkeborg-Voel KFUM, og Alice Lundager, afdelingsdirektør for GF Forsikring i Silkeborg, glæder sig til det nye samarbejde. Han vil vinde nye pokaler; hun vil have flere gode medlemmer.

Med et nyt partnerskab mellem Silkeborg-Voel KFUM og GF Silkeborg håber begge parter at skabe lokal merværdi.

I forsikringsbranchen er præmier noget, man betaler. På håndboldbanen er præmier noget, man vinder. Umiddelbart kan der synes langt fra forsikring til håndbold, men som et lokalt forankret forsikringsselskab så giver det rigtig god mening for GF Forsikring at bakke op om de lokale håndboldstjerner hos Silkeborg-Voel KFUM.

Alice Lundager, afdelingsdirektør hos GF Forsikring i Silkeborg, fortæller:

– Vi er et medlemsejet forsikringsselskab, og derfor skal vi hele tiden se på, hvordan vi kan få mest for vores markedsføringskroner. Her tror vi på, at bl.a. håndbolden kan gøre os endnu mere synlige lokalt. Samtidig er vi med til at bakke op om et hold, der står for nogle solide og positive værdier, som vi og vores medlemmer gerne vil forbindes med.

Per Rasmussen, der er netværks- og salgschef hos Silkeborg-Voel KFUM, glæder sig over samarbejdet med det lokale GF-kontor. Et samarbejde, der gradvist skal udvikle sig og for eksempel både vil omfatte kampsponsorater og aktiviteter med spillerne.

– I Silkeborg-Voel KFUM er vi i en proces omkring vores partnere, hvor vi skræddersyr aftalen, så den passer til de muligheder og ønsker, den enkelte partner ser. GF Forsikring ser visionært på tingene og er åbne for at prøve nogle ting af, og det ser jeg meget positive perspektiver i, slutter Per Rasmussen.

GF Forsikring var i mange år hovedsponsor for det danske kvindelandshold i håndbold, men det er første gang, at et lokalt Silkeborg-hold har GF som medsponsor. GF Silkeborg er en del af et trekløver af lokale GF-kontorer, der også omfatter Horsens og Skanderborg.

Kontakter

Alice Lundager
Afdelingsdirektør, GF Silkeborg
Mobil: 40778270
allu@gfforsikring.dk

Per Rasmussen
Netværks- og salgschef, Silkeborg-Voel KFUM A/S
Mobil: 20205880
Mail: pr@silkeborgvoel.dk

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com