Hun har været ventet længe, faktisk siden sæsonen startede, men nu er Michaela Ek endelig klar til debut på højre fløj, og derudover er der et længe ventet comeback til Camilla Maibom på playmaker-positionen.

I morgen står der igen håndbold på programmet, når Silkeborg-Voel skal i kamp mod Viborg HK i Viborg Stadionhal, og med på holdkortet er, langt om længe, Michaela Ek. Den svenske fløjspiller, har siddet udenfor med en skade siden hun ankom til klubben, men heldigvis er hun nu fit for fight, og hun ser i den grad frem til sin debut.

– Jeg glæder mig, helt klart. Jeg er også nervøs og spændt, fordi det er min første kamp i den danske liga, og jeg ved jo af gode grunde ikke helt, hvad der venter. Jeg har trænet med hele december, men min kondition er ikke helt i top endnu, men det skal nok komme, i takt med at jeg får spillet nogle kampe, så om jeg har luft til hele kampen er usikkert, siger Michaela Ek til silkeborgvoel.dk og tilføjer:

– Jeg mærker ikke noget til skaden, så jeg føler mig godt tilpas og glæder mig bare til at vise hvad jeg kan.

Hun har haft rig lejlighed, fra sin position bag bænken, til at studere Primo Tours Ligaen, og hun synes at det ser godt ud, og glæder sig til at blive en del af det hele.

– Alle hold har gode spillere, og jeg synes der er masser af kvalitet i ligaen. Der er meget mere fokus på individuel udvikling end i Sverige, hvor fokus er på kollektivet, og det er jeg glad for. En af grundene til at jeg skiftede til Silkeborg-Voel, er netop fordi jeg gerne vil udvikle mit eget spil, og det er jeg sikker på nok skal komme, når jeg for alvor kommer i gang, lyder det fra Michaela Ek, der også har et bud på, hvordan kampen ender:

– Jeg tror det bliver en ganske tæt kamp, med meget fysik og en del kontraløb, og formår vi at vinde på de parametre, så har vi en chance, og så tror og håber jeg på, at vi vinder med et mål eller to, kommer det med et smil fra den svenske fløj.

Der er også comeback til Camilla Maibom, der blev skadet tidligere på sæsonen, og dermed er alle mand klar til kamp i morgen aften mod Viborg HK i Primo Tours Ligaen klokken 19.30. Kampen bliver ikke vist i TV, men vi opdaterer på Facebook, og er naturligvis klar med kampreferat og reaktioner efter sidste fløjt.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com